Αθλήματα

“Πάλεψε” για το θαύμα η Σάκκαρη! (vid)

H Μαρία Σάκκαρη κοίταξε στα μάτια το Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Naomi Osaka, αλλά “λύγισε” στα 3 σετ και αποχαιρέτησε το Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

Η Σάκκαρη ηττήθηκε από την Osaka έπειτα από ένα πολύ κλειστό ματς με 6-1, 4-6, 6-3, για τον 1ο γύρο του Birmingham Classic, στον πρώτο αγώνα και για τις δυο παίκτριες στο γρασίδι για φέτος.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Σάκκαρη, η οποία έχει κερδίσει στο παρελθόν την Osaka, δεν ξεκίνησε καλά στην αναμέτρηση. Έχασε 2 ευκαιρίες για να προηγηθεί με break στο 2ο game και μετά απ’ αυτό έχασε 6 games στη σειρά, με αποτέλεσμα να χάσει γρήγορα το 1ο σετ με 6-1.

Τα πράγματα άλλαξαν στο 2ο σετ, στο οποίο η Μαρία κατάφερε να ισορροπήσει. Όσο περνούσε η ώρα κέρδιζε έδαφος η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία έκανε break στο 5ο game και προηγήθηκε με 3-2.

Η κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης και κάτοχος 2 Grand Slam τίτλων ισοφάρισε σε 3-3, αλλά η Μαρία ανέκτησε άμεσα το πάνω χέρι, κάνοντας κι άλλο break για το 4-3. Στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για το 5-3 και στο 10ο game ολοκλήρωσε το σετ, με love service game.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected