Κατηγορίες
Διάφορα - Εργασιακά - Συνεργάτες

Πάμε SPOUDASE FESTIVAL 2019!??ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΞΙΑΣ 3.000 ευρώ! ??

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, θα συμμετέχει στο Spoudase Festival 2019 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 22 & 23 Ιουνίου και κληρώνει 3 μεγάλες ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ συνολικής αξίας 3000 ευρώ!

Το Spoudase Festival για 3η συνεχή χρονιά, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, φιλοξενώντας περισσότερους από 300 εκθέτες, επικοινωνώντας και αναδεικνύοντας τα προγράμματα, τις δραστηριότητες και τα εκθέματα τους, που σχετίζονται με τις σπουδές, την επιμόρφωση, την καινοτομία, την επιστήμη και την τεχνολογία.

Κατά τη συμμετοχή του κέντρου στην εκπαιδευτική έκθεση όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους συνεργάτες του κέντρου, να γνωρίσουν τις ευκαιρίες που έχουν για μία νέα ή και παράλληλη σταδιοδρομία, να μάθουν τις δυνατότητές τους για επιμόρφωση & επαγγελματική κατάρτιση, να διεκδικήσουν μοριοδότηση σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, να απολαύουν δωρεάν παροχές αλλά και να συμμετέχουν στο διαγωνισμό για ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΞΙΑΣ 3.000 ευρώ!!!

Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά στο περίπτερό μας [105], στο κτίριο “Φούρνοι” /Δ7, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Δηλώστε συμμετοχή στον ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ για κλήρωση 3 ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ συνολικής αξίας 3.000 ευρώ!

Οι αιτήσεις για συμμετοχή στο διαγωνισμό κλείνουν στις 27 Ιουνίου 2019

”Η γνώση πρέπει να διαδίδεται…”
Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και λάβετε μέρος και σε άλλους διαγωνισμούς! Κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας και δώστε την ευκαιρία στους φίλους σας να επωφεληθούν και να προοδεύσουν!

Easy Education | www.easy-education.gr | t. 23111 10186 | e. info@easy-education.gr | Elias1 & Kapetan Agra | Veria T.K. 59132

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected