Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Προς το παρόν αδιέξοδο στον Αιολικό

Συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (19/6) η Γενική Συνέλευση του Αιολικού στην Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, χωρίς να υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη, παρά μόνο κάποιες συναντήσεις που έγιναν από την τριμελή επιτροπή που είχε οριστεί από την προηγούμενη γενική συνέλευση, με στόχο την βολιδοσκόπηση κάποιων επιχειρηματιών, οι οποίοι δείχνουν θετικοί στο να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας.

Όπως αναφέρει το sportlesvos, αρχικά τον λόγο πήρε ο Σταύρος Γριππιώτης ο οποίος με αφορμή την παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρου Ψαρρόπουλου τοποθετήθηκε όσον αφορά για όσα ειπώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, θέλοντας να ξεκαθαρίσει ότι το παράπονο του έχει να κάνει με τον καταρτισμό των ομίλων αναγνωρίζοντας ότι δεν φέρει ευθύνη ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ και την οικονομική αντιμετώπιση της ΕΠΟ που δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Ο Σταύρος Ψαρρόπουλος αφού πήρε τον λόγο ανέφερε ότι, “συνεργάστηκα με τον Αιολικό στα μέτρα του δυνατού από όλες τις πλευρές και δεν μπορούν να μας κατηγορούν κάποιοι ότι δεν κάναμε αυτό που μπορούσαμε. Όποιος και να αναλάβει εμείς πάλι εδώ θα είμαστε”.

Στο θέμα του συμβουλίου δεν υπήρξε κάποιο νέο και όλοι αναμένουν την επόμενη Τετάρτη που θα συνεχιστεί εκ νέου η συνέλευση στις 20:30 να δουν αν τελικά θα βγει λευκός καπνός μετά την συνέχιση και ολοκλήρωση των επαφών με τα άτομα που ήρθε σε επαφή η τριμελής επιτροπή και την εύρεση κάποιας λύσης ή όχι.

Τέλος, όπως αναφέρθηκε σχετικά με την συνεργασία με την UEFA Foundation, αύριο αναμένεται η τελική επαφή με την εκπρόσωπο της για να κλείσει η συμφωνία με το σωματείο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected