Κατηγορίες
Αθλήματα

Στον 2ο γύρο η Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έχασε μόνο 5 games από τη Viktoria Morvayova και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του YSB Swedish Ladies στο Ystad της Σουηδίας. Στον 1ο γύρο ολοκλήρωσε την προσπάθειά της η Σαπφώ Σακελλαρίδη, που ξεκίνησε από τα προκριματικά.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Παπαμιχαήλ επιβλήθηκε της Morvayova με 6-4, 6-1 σε 1 ώρα και 33 λεπτά, για να προκριθεί στον 2ο γύρο του YSB Swedish Ladies των 25.000 δολαρίων.

Η 26χρονη Ελληνίδα προηγήθηκε με 5-0 στο 1ο σετ, αλλά τα πράγματα έγιναν πιο περίπλοκα, καθώς η Morvayova πήρε τα 4 επόμενα games. Είχε μάλιστα game point για το 5-5 η Σλοβάκα, η Δέσποινα όμως κέρδισε τους 3 επόμενους πόντους και έβαλε τέλος στο 1ο σετ, το οποίο κέρδισε με 6-4.

Στο 2ο σετ ξανά η Ελληνίδα παίκτρια απέκτησε σύντομα προβάδισμα με διπλό break, στο 4-0, με τη διαφορά πως αυτή τη φορά δεν επέτρεψε στην Morvayova να αντεπιτεθεί. Η Σλοβάκα κατάφερε μόνο να μειώσει σε 4-1, πριν η Δέσποινα κερδίσει τα 2 επόμενα games και βάλει τέλος στο παιχνίδι.

Στον 2ο γύρο της χωμάτινης διοργάνωσης της Σουηδίας, η Παπαμιχαήλ θα αντιμετωπίσει τη Γερμανίδα Jule Niemeier, Νο. 7 στο ταμπλό και Νο. 409 στην παγκόσμια κατάταξη.

Καλή εβδομάδα είχε η Σαπφώ Σακελλαρίδη, που προκρίθηκε για πρώτη φορά σε κυρίως ταμπλό διοργάνωσης 25.000 δολαρίων, κερδίζοντας τη Σουηδέζα Matilda Lenngren με 6-0, 6-0 και την Ολλανδέζα Rosalie Van Der Hoek με 6-0, 6-2.

Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, η 16χρονη Ελληνίδα τενίστρια έπαιξε καλά απέναντι στην Σουηδέζα Marina Yudanov, αλλά δεν απέφυγε την ήττα, με 6-4, 6-3.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected