Κατηγορίες
Αθλήματα

1η θέση στο Καβάνταρτσι για τους Έλληνες! (photos)

Οι Αδαμάντιος Σταύρακας κέρδισε και τους δυο τίτλους στα αγόρια του Crna Reka Open U16, καθώς αναδέιχθηκε πρωταθλητής στα μονά, όπως και στα διπλά, με συμπαίκτη τον Τάσο Τσελεπή!

Μια σπουδαία εβδομάδα είχε ο Αδαμάντιος Σταύρακας στο Καβάνταρτσι της Βόρειας Μακεδονίας, κατακτώντας και τους δυο τίτλους στο Crna Reka Open 16, τουρνουά της 3ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe.

Στον τελικό του μονού, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, ο 15χρονος Έλληνας τενίστας επιβλήθηκε του Γερμανού Erik Schiessl με 6-1, 6-3, σημειώνοντας την 5η νίκη του στο τουρνουά, που τον οδήγησε στον πρώτο του τίτλο στα μονά διοργάνωσης της Tennis Europe.

Χθες, ο Σταύρακας είχε κερδίσει τον Σέρβο Mihailo Savic με 6-2, 1-6, 6-1, καθώς και τον τίτλο στα διπλά, μαζί με τον Τάσο Τσελεπή, κάνοντας μια πολύ μεγάλη ανατροπή στον τελικό.

Συγκεκριμένα, οι Σταύρακας και Τσελεπής ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη συνεργασία τους με νίκη επί των κορυφαίων του ταμπλό, Lazar Danic και Marko Stoilkovski, με 3-6, 7-6 (4), 10-7.

Οι δυο Έλληνες αθλητές, οι οποίοι δεν είχαν τίτλο στην Tennis Europe πριν απ’ αυτή την εβδομάδα, είχαν κερδίσει επίσης τους Georgi Hristov και Vuk Vukicevic με 6-2, 6-0, τους Αναστάση Μανταλενάκη και Drinor Shamolli με 6-3, 6-2 και τους Βαγγέλη Μπόγρη και Μάριο Σαμολαδά με 6-4, 2-6, 10-8.

Στην ημιτελική φάση του μονού κοριτσιών ολοκλήρωσε την προσπάθειά της η Ελένη Λαζαρίδου, η οποία ηττήθηκε χθες από την Iva Kuzmanoska με 6-3, 7-5 σε ένα πολύ κλειστό ματς, ενώ στα διπλά των κοριτσιών, στα ημιτελικά ολοκλήρωσε την προσπάθειά της και η Έλενα Παλιούρα, που μαζί με τη Nina Marinkovikj ηττήθηκαν από τις Ekaterina Burenina και Anastasija Stoiljkovic, με 7-6 (5), 5-7, 10-8.

δείτε φωτογραφίες στο tennisnews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected