Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Οδοστρωτήρας” η Βραζιλία κόντρα στο Περού! (vid)

Εύκολα με 5-0 νίκησε η Βραζιλία το Περού, ενώ η Βενεζουέλα επικράτησε 3-1 της Βολιβίας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο 12ο λεπτό ο Κασεμίρο άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Φιρμίνο εκμεταλλεύτηκε λανθασμένο διώξιμο του τερματοφύλακα Γκαλέσε και με no look πλασέ έκανε το 2-0 μέσα σε αποθέωση.

Όπως αναφέρει το onsports, η ομάδα του Τίτε δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και στο 32ο λεπτό τριπλασίασε τα τέρματα της με όμορφο διαγώνιο σουτ του Έβερτον, με την σελεσάο να έχει ευκαιρίες και για ακόμα μεγαλύτερο σκορ.

Το κερασάκι στην τούρτα και το πιο όμορφο γκολ της αναμέτρησης μπήκε στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Ντιέγκο Άλβες να παίζει δύο φορές το ένα-δύο, να μπαίνει στην περιοχή και να κεραυνοβολεί τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 4-0 (52’). Στις καθυστερήσεις η ομάδα του Τίτε βρήκε ακόμα ένα γκολ. Ο Ουίλιαν με φανταστικό φαλτσαριστό σουτ έκανε το 5-0 (90′), ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκαμπριέλ Ζεσούς αστόχησε από το σημείο του πέναλτι σε ένα βράδυ που η σελεσάο χόρτασε μπάλα τον κόσμο της.

Μαζί της στην επόμενη φάση πήρε την Βενεζουέλα, που κέρδισε με 3-1 τη Βολιβία και εξασφάλισε την δεύτερη θέση. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ντάρβιν Ματσίς, ο οποίος με δυο δικά του γκολ (2’, 55’) έφεραν την ομάδα του σε θέση οδηγού και αγκαλιά με την πρόκριση. Η Βολιβία απέκτησε ελπίδες με την μείωση του σκορ από τον Χουστινιάνο (82’), όμως πέντε λεπτά αργότερα ο Μαρτίνες έδωσε την χαριστική βολή για το 3-1, που έστειλε την Βενεζουέλα στην επόμενη φάση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected