Κατηγορίες
Αθλήματα

Προπονήθηκε στο Wimbledon ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του προπόνηση στο Wimbledon για φέτος και μαζί του ήταν και ο Μαρκ Φιλιππούσης.

Ο Φιλιππούσης, φιναλίστ στο Wimbledon το 2003, ήταν στο box του Στέφανου την προηγούμενη εβδομάδα στο Queen’s και παρακολούθησε τους αγώνες του. Όπως αναφέρει το tennisnews, σήμερα προπονήθηκε και μαζί του στο All England Club, δίνοντάς του ενδεχομένως και κάποιες συμβουλές από την πλούσια εμπειρία του στα γήπεδα.

“Θα ήταν μια αμιγώς ελληνική λήψη, αλλά ο Victor κατάφερε να το χαλάσει για άλλη μια φορά. Ευχαριστώ Μαρκ για την προπόνηση!” έγραψε στην περιγραφή της δημοσίευσης ο Τσιτσιπάς, χαριτολογώντας για τον φίλο του, Victor, που είναι από τη Γαλλία.

Αυτή την εβδομάδα ο Στέφανος θα αγωνιστεί στο τουρνουά επίδειξης του Boodles, που θα φιλοξενηθεί στο Stoke Park, με τη συμμετοχή επίσης των Novak Djokovic, Fabio Fognini, Denis Shapovalov, Grigor Dimitrov, Karen Khachanov και Tomas Berdych μεταξύ άλλων, ενώ το τελευταίο του τουρνουά στο γρασίδι θα είναι φυσικά το Wimbledon, που ξεκινάει σε μια εβδομάδα (1-14 Iουλίου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected