Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δεν συνεχίζει στην προεδρία του Αστέρα Ιτέας ο Πέτρος Μαντούβαλος

Είδηση προέκυψε από τη σημερινή (23/6) Γενική Συνέλευση του Αστέρα Ιτέας.

Ο επί διετίας πρόεδρος, Πέτρος Μαντούβαλος γνωστοποίησε με επιστολή του πως δεν δύναται να μετάσχει στο νέο ΔΣ, λόγω των ανειλλημένων υποχρεώσεων αλλά και της ενασχόλησης του με το ΤΑΠ Ολυμπιακός (βόλεϊ)

Εκ των πραγμάτων, θα διενεργηθεί νέα Γενική Συνέλευση από την οποία θα προκύψει το νέο διοικητικό συμβούλιο που θα αναλάβει την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν στη Γ Εθνική.

Αναλυτικά :

“Πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα η ετήσια Γενική Συνέλευση του Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ,με θέμα 1ον :τον Δοιηκητικό-Οικονομικό Απολογισμό της φετινής αγωνιστικής περίοδου ,και θέμα 2ον τις εκλογές για νεο Δ.Σ. όπως το καταστατικό του συλλόγου μας ορίζει.

Αξίζει να σημειωθεί η μεγαλη προσεύλευση του κόσμου της ομαδας μας που παρακολούθησε και συμμετείχε στην διαδικασία.

Ο κ. Πέτρος Μαντούβαλος που δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην Γ.Σ. γνωστοποίησε με επιστολή του πως λόγω σοβαρών επαγγελματικών υποχρέωσεων και αποκλειστικής ενασχόλησης του με τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό (Τ.Α.Α. Βόλευ) ως Πρόεδρος,δεν θα μπορέσει να ασχοληθεί με την ίδια αφοσίωση οπως επι διετίας επέδειξε για την αγαπημένη μας ομάδα απο την θέση του Προέδρου,ενώ συμπήρωσε πως είναξ υπερήφανος που φτάσαμε τον ΑΣΤΕΡΑ στις κορυφαίες ομάδες της Γ Εθνικής,ευχαριστώντας τον κόσμο που στήριξε την όλη προσπάθεια και το Δ.Σ. για την άριστη συνεργασία που είχε.

Σε αυτό το σημείο οφείλουμε ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον τέως Πρόεδρο κ. Πέτρο Μαντούβαλο για την πολυεπίπεδη προσφορα του και την οικονομική αρωγή του στην ομάδα μας,και του ευχομαστε κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του και αθλητική του δραστηριότητα.

Μετά την εξέλιξη αυτή θα πραγματοποιηθεί εκ νέου Συνέλευση την ερχόμενη Κυριακή για να εκλεχθεί το νέο Δ.Σ. της ομάδας που θα “τρέξει” τον σύλλογο την νέα αγωνιστική περίοδο,με το απερχόμενο Δ.Σ. να δηλώνει πως είναι σε προχωρημένες επαφές με ενδιαφέρομενους επενδυτές που θέλουν να αναλλαβουν την ομαδα ,κάτι όμως που στην παρούσα φάση δεν είναι ανακοινώσιμο και θα χρειαστούν μερικές μέρες για το αν θα ευδοκιμήσει η συνεργασία αυτή.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected