Κατηγορίες
Αστεία - Διάφορα

Σου αρρώστησε η παράνυμφος που είχες κανονίσει για τον γάμο; Σου έχουμε τη λύση! (vid)

Με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο αποφάσισε ο κολλητός φίλος ενός γαμπρού να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, όταν η αργοπορία των παρανύφων παραλίγο να τινάξει στον αέρα την πιο ευτυχισμένη ημέρα του ζευγαριού.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, οι δύο νεόνυμφοι βρίσκονταν ενώπιον «θεού και ανθρώπων», όμως η απουσία των φιλενάδων της νύφης λόγω αργοπορίας, λίγο έλειψε να οδηγήσει στην αναβολή του γάμου, καθώς η νεαρή γυναίκα δεν ήθελε να παντρευτεί χωρίς κανείς να βρίσκετια στο πλευρό της.

Εν τη απουσία, όμως, άλλων πρόθυμων να παραστήσουν τις παρανύφους, τη λύση έδωσε ο από μηχανής θεός και κολλητός φίλος του γαμπρού, ο οποίος δεν δίστασε να «εκτεθεί» μπροστά σε δεκάδες συγγενείς και φίλους, αφού ντύθηκε όπως άρμοζε στην περίσταση και πήρε θέση δίπλα στην κοπέλα ούτως ώστε να λάβει χώρα η τελετή χωρίς άλλα απρόοπτα.

Όπως είναι φυσικό, η εικόνα του άντρα παρανύφου έκανε τον γύρο του διαδικτύου με ταχύτητα φωτός, ενώ οι χρήστες των social media επιφύλαξαν αποθεωτική «υποδοχή» στα σχόλια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τον νεαρό άντρα, που δεν δίστασε να εκτεθε΄θι ώστε να μην δυσαρεστήσει την αγαπημένη του καλύτερου του φίλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected