Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Θα πορευτεί μόνος του στη Γ Εθνική ο ΑΟ Τσιλιβή

Στον αρχικό σχεδιασμό καταλήγει και πάλι ο ΑΟ Τσιλιβή.

Μετά το “ναυάγιο” της συμφωνίας με τον Αντώνη Ποταμίτη και την αποχώρηση αυτού από τον ΑΟ Κατασταρίου, οι άνθρωποι του Πλάνου θα βαδίσουν τον δικό τους δρόμο, όπως τον είχαν χαράξει από την αρχή.

Όπως αναφέρει το ioniansports, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23/6 το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας με θέμα την πορεία του συλλόγου στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Με το αρχικό πλάνο θα βαδίσει η ομάδα και θα τηρηθούν πιστά όλοι οι κανόνες έτσι ώστε να μην ξεφύγει ο προϋπολογισμός. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν κινήσεις και θα υπάρξουν επαφές με επιχειρηματίες του Πλάνου αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Σε πρώτη φάση στόχος είναι να βρεθούν και άλλοι οικονομικοί πόροι άλλα και άνθρωποι που με τον δικό τους τρόπο θα βοηθήσουν την ομάδα.

Οι “αναταράξεις” από τις Δημοτικές Εκλογές έχουν σταματήσει και πλέον η κατάσταση έχει εξομαλυνθεί αφού δόθηκαν οι εκατέρωθεν εξηγήσεις και λύθηκαν οι παρεξηγήσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων ανθρώπων της ομάδας που ήταν σε διαφορετικά ψηφοδέλτια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο σχεδιασμός συνεχίζεται και σύμφωνα με πληροφορίες ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Τσούκλης έχει ήδη κάνει τις επαφές με 3-4 παίκτες που θέλει να φέρει στο νησί.

Στη διοίκηση κινούνται και για την απόκτηση παικτών από την κ19 του Ατρομήτου με την οποία συνεργάζονται. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κρούσεις και σε παίκτες που αγωνίστηκαν πέρυσι στην ομάδα του Κατασταρίου και άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected