Football League

Καταγγελία Ιβάν Κόβατσετς στην Παναχαϊκή : “Με συκοφαντούν και με εξαπατούν!”

Στα άκρα βρίσκονται οι σχέσεις της Παναχαϊκής με τον Κροάτη ποδοσφαιριστή, Ιβάν Κόβατσετς όπως αποδείχτηκε τη Δευτέρα (24/06) στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ.

Μάλιστα, αντί για 17.000 ευρώ είναι πολύ πιθανό ο 30χρονος να διεκδικήσει… 90.000 ευρώ εάν παραιτηθεί και καταθέσει νέα προσφυγή σε βάρος των Αχαιών!

Όπως αναφέρει το FL News, η πατρινή ΠΑΕ ήταν εκείνη που άσκησε πρώτη αντίθετη προσφυγή στις 4 Ιουνίου, υποστηρίζοντας ότι ο Κόβατσετς απουσίαζε αδικαιολόγητα από τις προπονήσεις. Ακολούθησε προσφυγή του Κροάτη στις 22/06 και αφού παρήλθε το οκταήμερο. Ωστόσο, οι Αχαιοί ήταν αυτοί που ζήτησαν αναβολή.

Συγκεκριμένα, ο νομικός Λάκης Σημαιοφορίδης, εξυπηρετώντας τον δικηγόρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Τσαούσογλου υποστήριξε ότι: «Επικοινώνησε μαζί μου πριν μισή ώρα και είχε ίλιγγο, γι’ αυτό με παρακάλεσε να ζητήσω αναβολή». Σημειώνεται ότι πρόσθετη παρέμβαση έκανε γνωστό άσκησε υπέρ του ποδοσφαιριστή και ο ΠΣΑΠ διά της νομικού, Άννας Νικολούση.

Ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, Μανώλης Αλαφραγκής αντέδρασε και ανέφερε:

«Η Παναχαϊκή μας προσβάλλει και μας συκοφαντεί από τις αρχές Μαΐου. Την Παρασκευή (21/06) ο κύριος Τσαούσογλου επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε ότι θα έρθει να δικάσει. Τον ενημέρωσα ότι εμείς ασκήσαμε αντίθετη προσφυγή μετά το οκταήμερο, στις 22 Ιουνίου παρότι ο ποδοσφαιριστής ήθελε την 1η Ιουλίου για να μπορέσει να έχει αποζημίωση το σύνολο των δόσεων της επόμενης χρονιάς. Τον ενημέρωσα ότι αν αναβληθεί, θα παραιτηθώ από την προσφυγή και θα ασκηθεί νέα για 40.000 ευρώ παραπάνω.

Ο κύριος Τσαούσογλου πρότεινε συμβιβασμό 17.000 ευρώ, αλλά οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν, γιατί η ΠΑΕ δεν δέχεται να πληρώσει αυτό το ποσό. Σήμερα (24/06) μίλησε με τον μάνατζέρ του, τον γραμματέα της ΠΑΕ, τους δικηγόρους και επικαλείται ιλίγγους; Το αίτημα της ΠΑΕ προβάλλεται καταχρηστικά για να πάει η εδίκαση στο μέλλον, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το 2020 και από την 1η Ιουλίου δεν θα μπορεί να πάρει μεταγραφή στην πατρίδα του.

Πρώτα η ΠΑΕ θεωρούσε ότι έπρεπε να καταγγείλει τη σύμβαση και έπρεπε να είναι εδώ να υπερασπιστεί το αίτημά της. Επικαλείται σπουδαίο λόγο. Ότι δήθεν απουσιάζαμε, ενώ εμείς είχαμε άδεια και απουσιάζαμε νόμιμα».

Εν τέλει κατά πλειοψηφία η Επιτροπή έδωσε αναβολή για την 1η Ιουλίου και το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι εάν ο Κόβατσετς καταθέσει νέα προσφυγή, ζητώντας τις δόσεις του επόμενου έτους, τότε το διεκδικούμενο ποσό θα φτάσει τις 90.000 ευρώ!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected