Κατηγορίες
Football League

Τριάδα ανανεώσεων στον Απόλλωνα Λάρισας, κανονικά στο ρόστερ και ο Παπαγεωργίου

Μετά τους Χατζή, Σκούπρα και Κουρτεσιώτη, ο Απόλλων Λάρισας κρατά τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές του.

Στους “κυανόλευκους” θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Δημήτρης Σουλιώτης (23/07/1995, αμυντικός – 28 συμμετοχές, 2 γκολ), Άγγελος Καρατάσιος (22/06/1997, αμυντικός – 22 συμμετοχές), Δημήτρης Λίταινας (21/09/1995, μέσος – 30 συμμετοχές, 2 γκολ) και Θανάσης Παπαγεωργίου (16/12/1998, μεσοεπιθετικός – 0 συμμετοχές)

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας για την ανανέωση της συνεργασίας της με το κεντρικό αμυντικό “δίδυμο” της ομάδας μας.

Οι Δημήτρης Σουλιώτης και Άγγελος Καρατάσιος συμφώνησαν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Παναγιώτη Μαντζανά και θα είναι κοντά μας και την νέα αγωνιστική περίοδο, ούτως ώστε να συνεχίσουν να αποτελούν το απροσπέλαστο αμυντικό “τείχος” του Απόλλωνα, όπως με απόλυτη επιτυχία έκαναν και κατά την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε.

– Επίσης η ΠΑΕ Απόλλων ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον εξαίρετο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Λίταινα (φωτό) που πραγματικά εντυπωσίασε, ιδίως στο δεύτερο μισό, του πρωταθλήματος της Football League 2018-19.

Ο Δημήτρης ανανέωσε και αυτός με την σειρά του και προσδοκούμε όλοι στον σύλλογο να συνεχίσει να δίνει με την ποιότητα του, στον χώρο του κέντρου, την κατάληλη οντότητα στα παιχνίδια μας στην Super League 2.

– Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας θα συνεχίσει κανονικά, βάση του συμβολαίου που έχει και ο 20χρονος επιθετικός Θανάσης Παπαγεωργίου.

Σε όλους τους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές, η διοίκηση και ο πρόεδρος της ΠΑΕ εύχονται να είναι υγιείς και να προσπαθήσουν να προσφέρουν τα μέγιστα, για την όσο καλύτερη αγωνιστική μας παρουσία στο πρωτάθλημα της Super League 2 2019-20.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected