Basket

Αετοί Βέροιας για Σάκη Ιατρού : “Ένας από τους αθλητές που τίμησαν με το παραπάνω τη φανέλα!”

Μετά τους Κώστα Κασάπη (που θα συνεχίσει ως βοηθός προπονητή) και Χάρη Χρυσάφη, ένας ακόμη αθλητής των Αετών Βέροιας ολοκληρώνει μια σπουδαία καριέρα.

Ο λόγος για τον Σάκη Ιατρού, ο οποίος ήταν ένας από τους παίκτες που βρίσκονται από τις πρώτες ημέρες στο ξεκίνημα του συλλόγου και βοήθησε τα μέγιστα στην πορεία του τα δύο τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Αετών :

“Σάκης Ιατρού, respect!

Ένας από τους αθλητές που τίμησαν με το παραπάνω τη φανέλα των Αετών Βέροιας και αποτέλεσαν πρότυπο για τους νεότερους, αποφάσισε να ολοκληρώσει τη σπουδαία του καριέρα!

Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον σύλλογο που αθλητές όπως ο Σάκης Ιατρού βοήθησαν και με το παραπάνω στα πρώτα βήματα του και που με την παρουσία τους, έδωσαν τεράστιο κίνητρο στους νεότερους για να λειτουργήσουν με την ίδια φιλοσοφία και επαγγελματισμό.

Ο Σάκης θα είναι πάντα μέλος της οικογένειας των Αετών Βέροιας και μαζί με τους Κώστα Κασάπη και Χάρη Χρυσάφη (που επίσης αποφάσισαν να ολοκληρώσουν την καριέρα τους) θα υπάρχει εσαεί μια ανοιχτή πόρτα στον σύλλογο!

Σάκη, ευχόμαστε να είσαι γερός και δυνατός, να σαι σίγουρος πως τα 25 και πλέον χρόνια καριέρας σου αποτελούν παρακαταθήκη για τους νεότερους αθλητές!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected