Κατηγορίες
Football League - Super League 1 - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Νάουσας και της Βέροιας στο πλευρό του Γρηγόρη Τρούπκου!

Το Σάββατο στις 6 θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νάουσας το φιλικό των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Νάουσας και Βέροιας, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Γρηγόρη Τρούπκου, που δίνει τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του μετά το σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε τον περασμένο Μάρτιο.

Με τον Νίκο Κυζερίδη επικεφαλής (έρχεται από τη Γερμανία) θα αγωνιστούν οι παλαίμαχοι της Νάουσας, με τους Γιάννη Γρηγορίου και Σάββα Ιακωβίδη να συντονίζουν τα πάντα για την άψογη διοργάνωση του φιλικού αγώνα. Ακόμη θα αγωνιστούν: Μιχαηλίδης (Ούνο), Μάρκου, Αλεξιάδης, Αργυρίου, Παυλόπουλος, Φασίδης, Λάκης, Σαπάνης, Κουρουγεωργάκης, Καραλιόπουλος, Χατζηδάκης, Γλώσσης, Βύζας, Πένεφ.

Από την πλευρά των παλαιμάχων της Βέροιας μέχρι στιγμής δήλωσαν συμμετοχή οι εξής μάχιμοι παλαίμαχοι: Υφαντίδης, Παπατζίκος, Παπανώτας, Νατσούρας, Μελετίδης, Ελευθεριάδης, Τσιούχας, Λύχνας, Μαντζιαρίδης, Τρούπκος Θ., Βεζυργιανόπουλος, Φουλατσικλής, Μίλης, Παπαδόπουλος Μανώλης και Σταύρος, Στεργιόπουλος, Χωλόπουλος, Παπαστέργιος, Κολεσίδης, Κεσίδης. Για πρώτη φορά θα αγωνιστούν και οι Βασίλης Καστανιώτης και Ηλίας Σολάκης.

Επίσης την αποστολή θα ακολουθήσουν και οι μη μάχιμοι ποδοσφαιριστές: Κελεσίδης, Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος, Σπυρίδων, Αραμπατζής, Στόιος, Σταφυλίδης, Παπαφωτίου, Καλπάκης.

Την ομάδα θα κοουτσάρει ο Γιώργος Χατζάρας με βοηθούς τους Χριστόφορο Πουρσανίδη και Σούλη Σταφυλίδη.

*με στοιχεία από το pena.press

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected