Κατηγορίες
Αθλήματα

Παπαβασίλης ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ

O Αλέξης Παπαβασίλης θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, καθώς απομένει μόνο η τυπική ανακοίνωση. Με διευρυμένο ρόλο στην ομάδα θα είναι ο Γιώργος Μαστορογιάννης.

Όπως αναφέρει το e-handball.gr, είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η συνεργασία με τον Αλέξη Παπαβασίλη ως πρώτο προπονητή και με τον Γιώργο Μαστορογιάννη ως άμεσου συνεργάτη του, διατηρώντας όμως παράλληλα o τελευταίος και την ιδιότητα του αθλητή.

Ο Αλέξης Παπαβασίλης, πέρσι ήταν συνεργάτης του Στέλιου Σεϊρεκίδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ενώ τα περισσότερα χρόνια του στην προπονητική τα πέρασε στη ΧΑΝΘ (την οδήγησε για πρώτη φορά στην Α1 το 2006) και στον Άρη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αλέξης Παπαβασίλης γίνεται μόλις o τέταρτος προπονητής στα τελευταία 15 χρόνια, που αναλαμβάνει την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ. Είχαν προηγηθεί οι Στέλιος Σεϊρεκίδης (2004-2011 και 2017-2019), Στέλιος Υετίων (2011-2014) και Νίκος Γεωργιάδης (2014-2017).

Παράλληλα, Παπαβασίλης και Μαστορογιάννης σε συνεργασία με τη διοίκηση έχουν ήδη προχωρήσει επαφές με αθλητές για το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου και αναμένονται σύντομα επίσημες ανακοινώσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P