Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Βλάνταν Ίβιτς, Ανδρέας Γιαννιώτης και τώρα Εβγκέν Σάκχοφ!

Ο Εβγέν Σάκχοφ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, παρά την τελευταία εμπλοκή της Λέτσε στην περίπτωσή του.

Πολλά φαίνεται ότι έχουν αλλάξει στον ΠΑΟΚ, με αρκετούς παίκτες να αποτελούν παρελθόν και άλλους να έχουν μπει σε κατάσταση «πάγου».

Ο Εβγέν Σάκχοφ αποτελεί, όπως είναι γνωστό, παρελθόν, με τον παίκτη να φαίνεται ότι έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όπως αναφέρει το Sportime, αυτός είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς, με τον Ουκρανό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 έτη.

Η ομάδα του Ισραήλ με τον Σέρβο τεχνικό στον πάγκο της τα πάει εξαιρετικά. Πλέον, θέλει να κάνει δυνατές κινήσεις προκειμένου να έχει και ευρωπαϊκές διακρίσεις. Μάλιστα, ενδιαφέρον για την περίπτωσή του είχε δείξει η Λέτσε, που επιχείρησε να μπει «σφήνα» στην υπόθεση, δίχως όμως να προχωρήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάκχοφ κατάφερε να σημειώσει στην Τούμπα 117 εμφανίσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα. Συνολικά πέτυχε 21 γκολ και μοίρασε επτά ασίστ, αποτελώντας έναν από τους βασικούς συντελεστές για την επιτυχία της ομάδας. Ακόμα κατάφερε να κατακτήσει ένα νταμπλ και δύο ακόμα Κύπελλα Ελλάδας. Έτσι, βοήθησε τα μέγιστα με την απόδοση του τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Μάλιστα, αναμένεται να βρεθεί μαζί με τον Ανδρέα Γιαννιώτη! Ο πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού συμφώνησε με τους Ισραηλινούς ως ελεύθερος. Υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, ενώ υπάρχει οψιόν για ακόμα μία χρονιά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected