Αθλήματα

Στα…σκαριά ιστορικό deal ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ!

Προς ένα ιστορικό και πρωτοφανές deal στον ελληνικό αθλητισμό οδεύουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή, σύμφωνα με πληροφορίες του e-handball.gr

Η Ένωση κατέθεσε πρόταση στους «Ερυθρολεύκους» για την αγορά των δικαιωμάτων του Χρήστου Κεδέρη και οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Αν επιτευχθεί αυτό το deal θα πρόκειται για ιστορική στιγμή στον ελληνικό αθλητισμό, αφού κάτι τέτοιο δεν έχει προηγούμενο, να αγοράσει δηλαδή η ΑΕΚ αθλητή από τον Ολυμπιακό και το αντίστροφο.

Αξίζουν συγχαρητήρια στις δύο διοικήσεις για τον τρόπο που χειρίζονται αυτή την υπόθεση και δείχνουν μέσω του χάντμπολ τον σωστό δρόμο στον ελληνικό αθλητισμό που έχει πληγωθεί τα τελευταία χρόνια από δυσάρεστες καταστάσεις και κόντρες που δεν έχουν καμία ουσία.

Είναι γνωστό εξάλλου ότι παρά τις όποιες φυσιολογικές διαφωνίες που υπάρχουν κατά καιρούς και φυσικά τον ανταγωνισμό εντός γηπέδου, υπάρχει αμοιβαία αλληλοεκτίμηση ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο ομάδων και πολύ καλή επικοινωνία, σεβόμενοι τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η ΑΕΚ την μεγάλη αμφότερη επένδυση που γίνεται στο άθλημα που θα ξεπεράσει φέτος το ένα εκατομμύριο ευρώ!

Η συμφωνία εφόσον επιτευχθεί θα είναι επωφελής και για τις δύο πλευρές, ένα πραγματικό deal «win-win».

Ο 25χρονος διεθνής αριστερός εξτρέμ -φιλαδελφιώτης και γέννημα-θρέμμα του Ιωνικού ΝΦ, είχε μεγάλη επιθυμία να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, την οποία υποστηρίζει από μικρός.

Ο ίδιος παρότι ανήκει στον Ολυμπιακό, μετά την συγχώνευση- απορρόφηση του ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ, δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στους «ερυθρόλευκους» και τα δύο τελευταία χρόνια είχε δοθεί με υποσχετική στον Δούκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» που δεν τον υπολογίζουν και του χρόνου θα τον έχαναν ούτως η άλλως (συμπληρώνει 8ετία), αφού θα ήταν ελεύθερος να μεταγραφεί σε ομάδα της αρεσκείας του, σωστά σκέφτηκαν ότι καλύτερη επιλογή για όλους, αυτή την χρονική στιγμή, είναι η πρόταση της ΑΕΚ.

Από την άλλη πλευρά η Ένωση φυσικά και βάζει στο ρόστερ της έναν αθλητή που μπορεί να της δώσει πολλές βοήθειες στη θέση (μαζί με τον Στάθη Ζαμπούνη), αφού είναι ταχύτατος και αποτελεσματικός με 254 γκολ σε 54 παιχνίδια πρωταθλήματος την τελευταία διετία (μ.ο. 4,7 ανά ματς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected