Κατηγορίες
Football League - Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

90 φωτογραφίες από το φιλικό των Παλαιμάχων για τον Γρηγόρη Τρούπκο

Ένα πολύ όμορφο απόγευμα και μια φιλική συνάντηση διαφορετική από όλες παρακολούθησαν οι 1200 και πλέον φίλαθλοι που έδωσαν το παρών σήμερα στο ΔΑΚ Νάουσας.

Ο Γρηγόρης Τρούπκος θα έχει να διηγείται πολλά αργότερα, όχι μόνο για την πλούσια καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, αλλά και για τους αμέτρητους φίλους που απέκτησε μέσα από το ποδόσφαιρο, όπως άλλωστε αποδείχτηκε περίτρανα σήμερα!

Οι Παλαίμαχοι παίκτες της Νάουσας και οι ομόλογοι του της Βέροιας, αγωνίστηκαν σήμερα και απέδειξαν πως βρίσκονται στο πλευρό του Γρηγόρη, σε μια αναμέτρηση με πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ.

Οι παίκτες της Νάουσας (μεταξύ άλλων οι Γρηγορίου, Ιακωβίδης , Μιχαηλίδης, Μάρκου, Αλεξιάδης, Αργυρίου, Παυλόπουλος, Φασίδης, Λάκης, Σαπάνης, Κουρουγεωργάκης, Καραλιόπουλος, Χατζηδάκης, Γλώσσης, Βύζας, Καραλιόπουλος, Καραμεταξάς, Παπατάνος, Κασαπίδης, Μύρτσος κ.α.) και της Βέροιας (μεταξύ άλλων οι Υφαντίδης, Παπατζίκος, Παπανώτας, Νατσούρας, Μελετίδης, Ελευθεριάδης, Τσιούχας, Λύχνας, Μαντζιαρίδης, Τρούπκος Θ., Παπαδόπουλος Μανώλης και Σταύρος, Στεργιόπουλος, Χωλόπουλος, Παπαστέργιος, Κολεσίδης, Κεσίδης, Καστανιώτης, Σολάκης) έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και αποζημίωσαν με το παραπάνω τους φιλάθλους.

Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την όμορφη πρωτοβουλία!

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected