Κατηγορίες
Basket

Η πρώτη μεταγραφή των Τρικάλων

Ο 18χρονος ταλαντούχος γκαρντ, Γιάννης Ραμίδης, αποτελεί την πρώτη φετινή μεταγραφή των Ικάρων Τρικάλων.

Όπως αναφέρει το basketblog, οι Ίκαροι Τρικάλων είχαν ρίξει το βάρος στο ξεκίνημα της μεταγραφικής σεζόν στις ανανεώσεις συμβολαίων προκειμένου να διατηρήσουν στο ρόστερ τους σημαντικούς παίκτες. Η ομάδα έτσι κράτησε στα Τρίκαλα τους Μάνο Τζορμπατζάκη, Βασίλη Τζιοβάρα, Γιάννη Μέξη. Παράλληλα όμως, οι Τρικαλινοί έκαναν και τις κινήσεις τους στην μεταγραφική αγορά και είχαν ξεκινήσει επαφές με πολλούς παίκτες. Και ήδη οι Τρικαλινοί έκαναν την πρώτη τους φετινή μεταγραφή.

Η ομάδα, που πάντα έχει το βλέμμα της και στο «αύριο» και αναζητάει νέα ταλέντα, προκειμένου να λάμψουν τα επόμενα χρόνια στον σύλλογο και στο μπάσκετ, έκλεισε τον 18χρονο γκαρντ, Γιάννη Ραμίδη.

Ο νεαρός παίκτης ανδρώθηκε στην Ακαδημία του Αιόλου και στην συνέχεια πέρασε από την ΑΕΤ, από την οποία έφτασε στους Ικάρους Τρικάλων και αποτελεί και επίσημα την πρώτη φετινή μεταγραφή του συλλόγου.

Αναλυτικά :

«Ο φέρελπις τρικαλινός μπασκετμπολίστας Γιάννης Ραμίδης (18 χρονών, γκαρντ) αποτελεί την πρώτη μεταγραφή των Ικάρων Τρικάλων στη νέα σεζόν… μετά τις πρώτες τέσσερις ανανεώσεις.

Ο ταλαντούχος παίκτης έκανε τα πρώτα του βήματα στην ακαδημία του Αιόλου, ακολούθησε η ΑΕΤ και φέτος εντάχτηκε στους Ικάρους Τρικάλων προσθέτοντας μια ακόμη λύση στα χέρια του Κώστα Σδράκα.

Γιάννη καλωσόρισες στην ομάδα… Σου ευχόμαστε πάντα επιτυχίες με υγεία»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P