Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Κι άλλος στη φαρέτρα του Φεράντο!

Στον Βόλο έφθασε το Σάββατο (29/6) για λογαριασμό της ομώνυμης ομάδας ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος, Μαξ Βελόζο.

Όπως αναφέρει το Sport24, ο Ίβηρας “έπαιξε” μαζί με τον Βραζιλιάνο πρώην μέσο του Απόλλωνα Σμύρνης, Τομάς Μπετινέλι, αλλά ο Βελόζο ήταν ο εκλεκτός. Ήδη βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Γεννήθηκε στο Αμποΐμ ντα Νόμπρεγκα στις 27 Μαρτίου 1992.

Από μικρή ηλικία μετανάστευσε στην Ελβετία. Ξεκίνησε την καριέρα από τη Νοσατέλ Ξαμάξ, στην οποία μέχρι το 2012 μεσολαβούντος ενός δανεισμού στην Μπιέλ. Τότε τον απέκτησε η Σιόν και τον παραχώρησε δανεικό σε Βαντούζ και Λωζάνη.

Το 2015 επέστρεψε στην Ξαμάξ, με τη φανέλα της οποίας πέτυχε δύο γκολ σε 25 ματς στην ελβετική Super League. Ο Βελόζο θα είναι η 14η μεταγραφή των Θεσσαλών. Το Σάββατο (29/6) την απόκτηση του Γιάννη Μυστακίδη, ενώ έχει αποκτήσει τους Λευτέρη Λύρατζη, Μάριο Τσαούση, Απόστολο Διαμαντή, Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη από το Δικέφαλο, αλλά και τους Γιώργο Κορνέζο (δανεικό από ΑΕΚ), Φράνκο Φεράρι, Μπρίαν Σαρμιέντο, Ρούμπεν Ζοάο, Μαξ Αουγκούστο, Θανάση Γκαραβέλη και Έρικ Γέντρισεκ (ελεύθεροι από Ξάνθη), αλλά και τον Τάσο Τσοκάνη (ελεύθερος από Παναιτωλικό).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected