Κατηγορίες
Αθλήματα

Στον ΠΑΟΚ ο 19χρονος Γιώργος Παπαβασίλης

Με τον 19χρονο διεθνή εξτρέμ Γιώργο Παπαβασίλη αναμένεται να ξεκινήσουν οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ, στη λογική της σταδιακής ανανέωσης της ομάδας.

Όπως αναφέρει το e-handball.gr, στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, με τη φανέλα της ΧΑΝΘ, ο Παπαβασίλης κατάφερε να μπει στη δεκάδα των καλύτερων σκόρερς της Handball Premier (10ος με 109 γκολ σε 27 αγώνες), σκοράροντας 4 γκολ ανά παιχνίδι. Με περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ήταν από τους πλέον βελτιωμένους παίκτες, καθώς την προηγούμενη χρονιά είχε σκοράρει 10 τέρματα σε 15 αγώνες.

Παράλληλα, είχε δηλωθεί στην 28άδα της Εθνικής ανδρών για τα προκριματικά του EURO 2020, χωρίς όμως να πάρει επίσημη συμμετοχή, ενώ το προηγούμενο καλοκαίρι αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα U18 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας στην Τιφλίδα.

Φέτος ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχαν δείξει τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η ΑΕΚ, ωστόσο ο Παπαβασίλης είπε το «ναι» στην πρόταση του ΠΑΟΚ.

Εκεί θα βρει προπονητή τον πατέρα του, Αλέξη Παπαβασίλη που ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ οι δύο τους είχαν συνυπάρξει και στα τμήματα υπόδομών της ΧΑΝΘ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected