Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δημολιός παρών και τη νέα σεζόν!

Κάτοικος Σελλάνων θα είναι και τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Δημολιός.

Ο 24χρονος (02/02/1995) ακραίος αμυντικός με καταγωγή από τη Λάρισα, θα αγωνιστεί για δεύτερη σεζόν στην ομάδα της Καρδίτσας, ενώ παλαιότερα θήτευσε σε Ιωνικό, Απόλλωνα Λάρισας, Νίκη Βόλου, ΑΕ Σπάρτη, Δωτιέα Αγιάς, Τύρναβο και Αμπελωνιακό.

Aναλυτικά :

“Το Δ.Σ. του ΑΟ Σελλάνων ανακοινώνει με χαρά την παραμονή στην ομάδα μας και για την επόμενη αγωνιστική χρονιά του Δημήτρη Δημολιού.

Ο Δημήτρης με την εμπειρία του, τα αγωνιστικά προσόντα του και το ήθος του αποτελεί κόσμημα για κάθε ομάδα που τον έχει στις τάξεις της και του ευχόμαστε μία καλή και ποιοτική σεζόν, μακριά από τραυματισμούς. Ο Δημήτρης Δημολιός είναι 24 ετών, αγωνίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία στην θέση του αριστερού μπακ χαφ και ξεκίνησε από την Ακαδημία Πλιτση.

Αγωνίσθηκε με την ομάδα του Τυρνάβου στην Football League και με τους Δωτιεα Αγιάς, Σπάρτη και Νίκη Βόλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Πρόπερσι ήταν στο δυναμικό του Απόλλωνα Λάρισας ενώ από την προηγούμενη σεζόν ανήκει στον ΑΟ Σελλάνων.

Η ανανέωση πραγματοποιήθηκε καθώς έντονη ήταν η επιθυμία τόσο της ομάδας όσο και του ίδιου του ποδοσφαιριστή να συνεχίσουν τη συνεργασία”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected