Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κανονικά σε Γ Εθνική και Κύπελλο Ελλάδας ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου!

Θετικές εξελίξεις φαίνεται πως προκύπτουν στο θέμα της συμμετοχής του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου στις διοργανώσεις της επόμενης σεζόν!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SportsAddict.gr, υπήρξε κινητοποίηση στους γαλανόλευκους και γενικότερα στο χωριό του Ιάσμου τις τελευταίες ημέρες, οι όποιες συζητήσεις έγιναν, απέφεραν καρπούς και πλέον βρισκόμαστε εν αναμονή επίσημων ανακοινώσεων, σχετικά με την νέα διοίκηση που θα αναλάβει να φέρει εις πέρας τις αποστολές της νέας σεζόν.

Αποτελεί ευχής έργον το γεγονός, πως βγήκε “λευκός καπνός” στον ιστορικό σύλλογο του Μέγα και τελικά όπως όλα δείχνουν ο κόπος των τελευταίων ετών, πόσο μάλλον ο περσινός, δεν θα πάει χαμένος και οι γαλανόλευκοι θα αγωνιστούν κανονικά τόσο στην Γ’ Εθνική όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας!

Τέλος να συμπληρώσουμε πως οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η νέα διοίκηση που θα ανακοινωθεί, θα περιλαμβάνει και μέλη της προηγούμενης. Όπως ήταν λογικό οι “συνήθεις ύποπτοι”, αυτοί που αγαπούν πραγματικά την ομάδα τους, δεν θα μπορούσαν να λείψουν από αυτό το ταξίδι που σε λίγο καιρό ξεκινά!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected