Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πήρε Μπλεζάκη ο Διαγόρας, ανανέωσαν τέσσερις

Ο Βασίλης Μπελεζάκης αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Διαγόρα Βραχνεΐκων.

Όπως αναφέρει το Patragoal, η μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή, που ήταν από τους κορυφαίους των «πορτοκαλί» στο φετινό πρωτάθλημα, σημειώνοντας 8 τέρματα, είναι στα πλαίσια των καλών σχέσεων της ομάδας με τον Aτρόμητο Πατρών.

Τέσσερις ανανεώσεις, μεγαλώνει η μεταγραφική λίστα

Με τέσσερις ανανεώσεις ξεκίνησε ο Διαγόρας Βραχνεΐκων τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, οι Βραχνιώτες ήρθαν σε συμφωνία με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, τον Αλέξανδρο Βασσάρα και τους Ανδρέα και Νίκο Τρίγκα, οι οποίοι θα φορούν τη φανέλα της ομάδας και την επόμενη περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος παρά το μεταπτυχιακό του στην Αθήνα θα συνδυάσει σπουδές με ποδόσφαιρο.

Φέτος πραγματοποίησε 21 συμμετοχές σημειώνοντας 5 γκολ. Ο Νίκος Τρίγκας είναι ένας παίκτης που θα μπορούσε να σταθεί άνετα και σε ανώτερη κατηγορία. Θα συνεχίσει να φοράει για 3η συνεχόμενη σεζόν την φανέλα του Διαγόρα, με την οποία πέρυσι πραγματοποίησε 16 εμφανίσεις σημειώνοντας 4 γκολ.

Ο Ανδρέας Τρίγκας από τους πιο παλιούς πλέον ποδοσφαιριστές της ομάδας ανανέωσε για 5η συνεχόμενη χρονιά με τους Βραχνιώτες και θα αποτελέσει τον βασικό παίκτη στα μετόπισθεν.

Στον Διαγόρα θα συνεχίσει και ο Αλέξανδρος Βασσάρας που μεταγράφηκε στην ομάδα τον περασμένο Γενάρη από τους Νέους Παναχαϊκής και σε 6 ματς συνολικά που αγωνίστηκε σημείωσε 1 γκολ. Σύντομα, θα ακολουθήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές.

Λογικά μέσα στις επόμενες ημέρες θα κλείσει το θέμα του προπονητή, με την διοίκηση να δρομολογεί εξελίξεις σε ότι αφορά τις ανανεώσεις και τα μεταγραφικά ζητήματα.

Ένας παίκτης που σύμφωνα με πληροφορίες του www.patragoal.gr βρίσκεται ψηλά στην λίστα είναι ο Αντώνης Κασπίρης που αγωνίστηκε φέτος με επιτυχία στην Αναγέννηση Πατρών σημειώνοντας 17 γκολ στο πρωτάθλημα.

Έντονο είναι το ενδιαφέρον και για τους Βασίλη Χριστόπουλο-Νίκο Σουρανή. Οι Βραχνιώτες παράλληλα αναμένεται να αποκτήσουν τους ταλαντούχους Έλβις Μπιτσάκου (2001) και Άγγελο Διαμαντόπουλο (2000) από τους Πετεινούς, ενώ «κρούση» έγινε και στον γκολκίπερ Βαγγέλη Κατσαμπέκη που αγωνίστηκε πέρυσι στο Ζαβλάνι/Αίας. Επίσης, περιμένουν τις εξελίξεις στην Παναχαϊκή, αφού υπάρχουν παίκτες που θα μείνουν ελεύθεροι από την ομάδα Νέων και ενδιαφέρουν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected