Κατηγορίες
Αθλήματα

Έπλεξε το εγκώμιο του Παγδατή ο Φέντερερ!

Εκτός από μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, ο Μάρκος Παγδατής έχει καταφέρει να κερδίσει και τη συμπάθεια πολλών συναθλητών του.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ένας απ’ αυτούς είναι και ο Roger Federer, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 34χρονο Κύπριο.

“Μπορούσε να γίνει πολύ καλός παίκτης, επειδή έχει την ταχύτητα, την τεχνική, το forehand, το backhand, που πάντα αυτά σε βοηθάνε σε όλη την καριέρα σου”, ανέφερε αρχικά ο Federer για τον Παγδατή, που ταλαιπωρήθηκε όσο λίγοι από τραυματισμούς.

“Έχει επίσης νοοτροπία νικητή, του αρέσει η μεγάλη σκηνή. Πιστεύω πως αυτός είναι ένας λόγος που τα πήγε τόσο καλά εδώ, όπως και στην Αυστραλία, όταν είχε να δώσει μεγάλους αγώνες”, πρόσθεσε ο Ελβετός μαέστρος, που εκθείασε τον Κύπριο τενίστα και ως άνθρωπο.

“Εκτός γηπέδου, πάντα ήταν αξιαγάπητος. Πάντα πολύ αστείος, καλόβολος, ευχάριστος για να κάνεις παρέα μαζί του. Μου αρέσει εντός και εκτός γηπέδου.

Για την Κύπρο, έκανε πάρα πολλά. Ήρθε από μια μικρή χώρα και έγινε μεγάλο αστέρι του αθλητισμού. Είμαι σίγουρος πως ήταν μεγάλη υπόθεση αυτή για την πατρίδα του. Θα μας λείψει.”

Ο Παγδατής έδωσε τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του χθες, γνωρίζοντας την ήττα στον 2ο γύρο του Wimbledon από τoν Matteo Berrettini.

Aποχαιρέτησε το tour με ένα απίθανο standing ovation και κάνοντας πολλά δώρα στους φιλάθλους

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected