Κατηγορίες
Αθλήματα

Με τον Ημαθιώτη Κώστα Τούτση και τη νέα σεζόν

ΧΑΝΘ και Κώστας Τούτσης ανανέωσαν τη συνεργασία τους παρά τον υποβιβασμό της ομάδας στην Α2 και θα πορευτούν μαζί για τρίτη σεζόν.

«Λάβαμε υπόψη το ήθος, την προσπάθεια και τη συνέπεια του Κώστα Τούτση και ανακοινώνουμε με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας μας. Αγαπητέ Κωνσταντίνε, με τις εγκάρδιες ευχές όλης της Αδελφότητας, σου ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία!!!» σχολίασε ο γενικός αρχηγός της ανδρικής ομάδας, Θανάσης Παπαδόπουλος, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Από την πλευρά του ο έμπειρος Βεροιώτης τεχνικός επισήμανε: «Κατ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές μας οι οποίοι στο ερασιτεχνικό πλαίσιο που έχουμε ως σύλλογος, οι περισσότεροι λειτούργησαν με επαγγελματική ευσυνειδησία. Είχα μεγάλη βοήθεια από τους συνεργάτες μου, τον Χρήστο Σπυρόπουλο και την Ελένη Σκαρλίδου και παρά τον υποβιβασμό της ομάδας η προσπάθεια ήταν πολύ μεγάλη αλλά είμαι πεπεισμένος ότι τίποτα δεν πήγε χαμένο.

Το καινούργιο ξεκίνημα μας βρίσκει στελεχωμένους με δύο ανθρώπους, τον Μανώλη Ανδρεαδάκη και τον Θανάση Παπαδόπουλο που ξέρουν πολύ καλά τόσο τη φιλοσοφία της ΧΑΝΘ όσο και το άθλημα. Οι συζητήσεις μας για το ρόστερ στη νέα σεζόν και τον σχεδιασμό της ομάδας έχουν ξεκινήσει και είναι πολύ θετικό ότι οι περισσότεροι αθλητές μας θα παραμείνουν. Δουλειά μας είναι μέσα από την προσπάθεια που θα καταβάλλουμε όχι μόνο να εκπληρώσουμε βραχυπρόθεσμους στόχους, που είναι η άνοδος, αλλά και μακροπρόθεσμους σε μια σταθεροποίηση της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία.

Ευχαριστώ την διοίκηση της ΧΑΝΘ και ιδιαίτερα τον Κώστα Σπυρόπουλο που μου άνοιξε την πόρτα της ΧΑΝΘ και είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος της και την εκπροσωπώ. Μια πόρτα που ανοίγοντάς την συναντάς έναν τεράστιο οργανισμό και το τμήμα χάντμπολ αξίζει μια θέση στα σαλόνια του»

(απόδοση : e-handball.gr)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected