Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Στον ΑΟΧ Κισσαμικό ο Kevi Hysi!

Στον ΑΟΧ Κισσαμικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κέβι Χίσι.

Ο 24χρονος (18/06/1995) Αλβανός μέσος κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα στη Γ Εθνική με τη φανέλα του ΟΦ Ιεράπετρας, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Αμβρυσσέα Διστόμου, ΟΦΗ και ΠΑΟ Κρουσώνα.

Αναλυτικά :

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κέβι Χύσι για τα επόμενα δύο χρόνια.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Γεννημένος στις 18 Ιουνίου 1995 ο Κέβι Χύσι από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και παραχωρήθηκε δανεικός για μία σεζόν στον ΠΑΟ Κρουσώνα, με τον οποίο έκανε ελπιδοφόρα σεζόν το 2015-2016 (26 συμμετοχές – 5 γκολ). Η επιστροφή του στον ΟΦΗ συνδυάστηκε με συμμετοχές σε πρωτάθλημα (Football League – 10 συμμ., 2 γκολ) και Κύπελλο Ελλάδας (2 συμμετοχές).

Τη σεζόν 2017-2018 αγωνίστηκε στον Αμβρυσσέα Διστόμου (Γ’ Εθνική) έχοντας ξανά πολύ καλή παρουσία (19 συμμετοχές – 5 γκολ). Την περασμένη σεζόν ήταν από τους πρωταγωνιστές της ιστορικής ανόδου του ΟΦ Ιεράπετρας στη Football League και από τους πρώτους σκόρερ στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με 11 γκολ (σε 23 παιχνίδια). Παράλληλα είχε στο Κύπελλο Ελλάδας 5 συμμετοχές και 1 γκολ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ομάδα μας ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα και που μου δίνεται η ευκαιρία μέσω αυτής της σπουδαίας ομάδας να κάνω το μεγάλο βήμα. Θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε η ομάδα να πετύχει ό,τι στόχους θέσει και παράλληλα θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν. Τον Πρόεδρο κ. Ροκάκη, τον προπονητή κ. Βοσνιάδη, αλλά και τον εκπρόσωπό μου κ. Βαγιωνάκη, που χειρίστηκε το όλο θέμα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected