Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Στις 19.00 στο “Barok” Coffee-Bar το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Κιέβου

Ακόμα ένα δυνατό φιλικό για τον Ολυμπιακό απόψε, αυτή την φορά αντίπαλος η Ντιναμό Κιέβου (19:00), με τον Πέδρο Μαρτίνς να συνεχίζει τις δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα, πριν την μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Πλζέν.

Την αναμέτρηση μπορούν να την παρακολουθήσουν οι θαμώνες του “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας.

Η αλήθεια είναι ότι πολλά πράγματα ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έδειξε στην προπόνηση της Κυριακής (7/7). Δεν έκανε κάποιο διπλάκι για να διαμορφώσει κάποιος μία άποψη ότι μπορεί να στηριχθεί σε μία συγκεκριμένη ενδεκάδα παικτών για το πολύ δυνατό φιλικό με την Ντιναμό Κιέβου (8/7, 19.00). Ένα φιλικό που είναι σαν… επίσημο!

Οι Ουκρανοί ξεκινούν την πορεία τους στα προκριματικά του Champions League από τον γ’ προκριματικό γύρο. Αν περάσει ο Ολυμπιακός την Βικτόρια, θα είναι στους ισχυρούς μαζί με την Ντιναμό. Αν όλα πάνε καλά και προκριθεί ο Ολυμπιακός και από τον γ’ προκριματικό, τότε στον προθάλαμο των ομίλων (τα πλέι οφ) θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των Πόρτο και Ντιναμό Κιέβου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected