Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Στον Παναιτωλικό ο Joan Ángel Román! (vid)

Ο Χουάν Άνχελ Ρομάν είπε «οκ» στην πρόταση του Παναιτωλικού και ετοιμάζει βαλίτσες για Αγρίνιο.

Όπως αναφέρει το agrinio-sports.gr, ο 26χρονος Ισπανός ακραίος επιθετικός που πέρασε από μεγάλα ποδοσφαιρικά «Σχολεία», έμεινε ελεύθερος από την Πολωνική Μιέντζ Λέγκνικα στην οποία έπαιξε το τελευταίο εξάμηνο (12 ματς, 5 γκολ) και έρχεται στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, τον Παναιτωλικό.

Ο γεννημένος στο Ρέους της Καταλονίας και στα 16 χρόνια του άφησε την Ακαδημία της Εσπανιόλ για την U18 της Μάντσεστερ Σίτι, με την αξία του να ξεπερνάει τότε το εκατομμύριο! Το επόμενο βήμα ήταν ακόμα μεγαλύτερο, καθώς έγινε μέλος της Μπαρτσελόνα Β, με την οποία κατέγραψε 70 συμμετοχές με 9 γκολ και 6 ασίστ. Συμμετείχε επίσης σε προπονήσεις και κάποια φιλικά της μεγάλης ομάδας, αλλά ποτέ σε επίσημο αγώνα.

Δόθηκε δανεικός στη Βιγιαρεάλ και από τους Μπλαουγκράνα τον αγόρασε η Μπράγκα (όπου ήταν συμπαίκτης του Άργκους το 15/16). Ακολούθησαν δύο δανεισμοί σε Νασιονάλ και Σλασκ Βρότσαλβ, όπου ένας σοβαρός τραυματισμός πριν δύο χρόνια, τον κράτησε μεγάλο διάστημα εκτός δράσης. Από τον Γενάρη του 2018 μεταγράφηκε στην ΑΕ Λεμεσού και έκανε επανεκκίνηση στην καριέρα του. Μετά από ένα χρόνο στην Κύπρο με 16 συμμετοχές και 4 γκολ, πήγε ξανά στην Πολωνία.

Ο Ρομάν αγωνίζεται και στις δύο πλευρές της επίθεσης, κυρίως στην αριστερή. Τελευταίο του παιχνίδι ήταν τη μέρα των γενεθλίων του (18 Μαΐου), όταν η Μιέντζ νίκησε εκτός έδρας τη Βίσλα Καρακοβίας 5-4, με τον Καταλανό επιθετικό να αποχαιρετά την Πολωνία με δύο προσωπικά γκολ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected