Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στο ρόστερ ο Μωυσίδης, αποχωρεί ο Αλέξανδρος Παπατζίκος

Την απόκτηση του Σεραφείμ Μωυσίδη ανακοίνωσε η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, την ώρα που αποχωρεί ο Αλέξανδρος Παπατζίκος.

Ο 29χρονος (17/04/1990) μεσοαμυντικός έμεινε χθες ελεύθερος από τον Εδεσσαϊκό, στον οποίο αγωνίστηκε για 1.5 χρόνο, ενώ παλαιότερα θήτευσε σε Νίκη Βόλου, Παναιγιάλειο, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αναγέννηση Επανωμής, Βύζαντα Μεγάρων και στους Νέους της Μπρέσια στην Ιταλία.

Την ίδια ώρα, η ομάδα του Ρεθύμνου αποχαιρετικά τον Ημαθιώτη αμυντικό, Αλέξανδρο Παπατζίκο, ο οποίος ζήτησε να μείνει ελεύθερος και το αίτημα του έγινε αποδεκτό.

Οι δύο ανακοινώσεις :

“Η διοίκηση της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας του 29χρονου μεσοαμυντικού Σεραφείμ Μωϋσίδη, από την ομάδα του Εδεσσαϊκού.

Ο Σεραφείμ γεννήθηκε στις 17 Απριλίου 1990 στην Θεσσαλονίκη και εκτός της ελληνικής έχει και αυστραλιανή υπηκοότητα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα Νέων της Μπρέσια . Ακολούθησε η επιστροφή στην Ελλάδα για λογαριασμό της Νίκης Βόλου (Ιούλιος 2008). Από την Θεσσαλία κατηφόρησε νότια για τον Βύζαντα Μεγάρων (Ιούλιος 2010) και ακολούθησε η Αναγέννηση Επανωμής τον Αύγουστο του 2012.

Τον Ιούλιο του 2013 ήρθε η μεταγραφή για τον Απόλλων Καλαμαριάς και έναν χρόνο αργότερα «κατέβηκε» ξανά νότια, αυτή τη φορά για τον Παναιγιάλειο.

Επέστρεψε στον Απόλλωνα τον Σεπτέμβριο του 2015 για να ξανπάει στον Παναιγιάλειο έναν χρόνο αργότερα.

Από εκεί, το 2017, έρχεται η μεταγραφή για τη Νίκη Βόλου, ενώ τελευταίος σταθμός της μέχρι στιγμής καριέρας του ήταν ο Εδεσσαϊκός, όπου αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο του 2018 έως και φέτος.

Σεραφείμ, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ!”

 

“Η διοίκηση της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, σεβόμενη την επιθυμία του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Παπατζίκου, λύνει την συνεργασία της μαζί του, μετά από σχετικό αίτημα του ιδίου.

Ο Αλέξανδρος προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα μας κατά την διάρκεια της παραμονής του, ενώ το ήθος, η αυταπάρνηση και η αγωνιστικότητά του, έδειξαν ότι πρόκειται, εκτός από ικανότατο αθλητή και για εξαιρετικό άνθρωπο.

Αλέξανδρε σου ευχόμαστε ότι καλύτερο στην ποδοσφαιρική σου πορεία και στη ζωή σου… Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected