Κατηγορίες
Basket

Επτά μεταγραφές ανακοίνωσε η Κούπα Κιλκίς

Προσθήκες στο ρόστερ της ενόψει της συμμετοχής της στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ ανακοίνωσε η Κούπα Κιλκίς.

Οι νεοφώτιστοι προχώρησαν στη συμφωνία με τους Αντώνη Τσάτση (από Μαγγάνα Ξάνθης), Νίκο Θεοδωράκο (Μαχητές Πεύκων), Αλέξη Πατσουρή (από Αετό Κιλκίς), Παναγιώτη Σιδηρόπουλο (από Εύαθλο Πολυκάστρου), Θανάση και Σταύρο Δαγκλιάρη (Ατρόμητους Νέας Σάντας) και Δημήτρη Ζάλτο, επίσης από τους Ατρόμητους.

Αναλυτικά :

➤Νέα χρονιά, νέες προκλήσεις, νέες προοπτικές, νέοι στόχοι, νέα πρόσωπα.
➤Η ανδρική ομάδα της ΚΟΥΠΑ Κιλκίς εμπλουτίζει το ρόστερ της. Η άνοδος της ομάδας στην ανώτερη κατηγορία δημιουργεί νέες αυξημένων συνθηκών απαιτήσεις.

Οι νέοι παίκτες έρχονται να συμπληρώσουν το ήδη υπάρχον παζλ προσθέτοντας ποιότητα, εμπειρία, ταλέντο αλλά και νεανικό ενθουσιασμό. Η ένταξη τους στην οικογένεια της ΚΟΥΠΑ αναβαθμίζει αυτόματα την ομάδα θωρακίζοντας την με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη δύσκολη και απαιτητική συνέχεια.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΑΤΣΗΣ (θέση 1, 1.85 – 23/4/1984)
Προηγούμενες ομάδες :
ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΑΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
ΜΑΓΓΑΝΑ ΞΑΝΘΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΣ (Θέση 3-4, 1.98 – 15/1/1989)
Συμμετοχές σε Εθνικές ομάδες :
ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ ( 20 συμμετοχές, 134 πόντοι Μ.Ο. 6,7)
ΝΕΩΝ ΑΝΡΩΝ (7 συμμετοχές, 12 πόντοι Μ.Ο. 1,7)
ΠΑΙΔΩΝ (17 συμμετοχές, 119 πόντοι Μ.Ο. 7)
ΜΕΤΑΛΛΙΑ : 2Η ΘΕΣΗ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΦΗΒΩΝ 2007.
Προηγούμενες ομάδες :
ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΡΕΘΥΜΝΟ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΧΑΝΘ
ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ

ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΤΣΟΥΡΗΣ (Θέση 2-3, 1.93 – 27/4/1993)
Προηγούμενες ομάδες :
ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

* Με μία μεταγραφική «βόμβα» συνεχίστηκε η ενίσχυση της ανδρικής μας ομάδας καθώς απέκτησε από τον ΕΥΑΘΛΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ που ήταν ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες της πορείας της ομάδας από το Πολύκαστρο στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ τα τελευταία 4 χρόνια.

Καλωσορίζουμε τον αθλητή που είναι γέννημα θρέμμα του Κιλκισιώτικου Μπάσκετ στην επιστροφή του στο ΚΙΛΚΙΣ και στην ομάδα μας «ΚούΠα».

Το βιογραφικό του Παναγιώτη :
(ΘΕΣΗ 2-3-4, ΥΨΟΣ 1,94 – γεν. 1983)
ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΑΣΑ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΕΥΑΘΛΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ

* Τέλος τρεις σημαντικές προσθήκες ιδιαίτερα ταλαντούχων αθλητών απέκτησε η Ακαδημία μας από την ομάδα των ΑΤΡΟΜΗΤΩΝ Νέας ΣΑΝΤΑΣ.

Πρόκειται για τους αδελφούς ΔΑΓΚΛΙΑΡΗ (ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟ) και τον ΖΑΛΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ που κατά την περυσινή περίοδο πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα τους, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις καθώς έφτασαν στην τελική φάση (final 8) ΠΑΙΔΩΝ της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

Τα βιογραφικά :

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΑΓΚΛΙΑΡΗΣ (14-9-2003)
ΘΕΣΗ : 1-2, ΥΨΟΣ : 1.85

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΑΛΤΟΣ (27-2-2003)
ΘΕΣΗ : 3-4, ΥΨΟΣ : 1,85

ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΑΓΚΛΙΑΡΗΣ (13-2-2005)ΘΕΣΗ : 1, ΥΨΟΣ : 1,86

* Επίσης προσθήκη είχαμε και στο προπονητικό μας επιτελείο στο οποίο θα συμμετέχει την επόμενη χρονιά και ο κόουτς ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΑΒΙΔΗΣ ο οποίος τις προηγούμενες χρονιές συμμετείχε στον Αετό Κιλκίς και με πολύ όρεξη για δουλειά αλλά και τον νεανικό του ενθουσιασμό θα προσφέρει και αυτός στο χτίσιμο της Ακαδημίας μας.

Καλωσορίζουμε όλους τους αθλητές και τον προπονητή μας στην μεγάλη Ακαδημία Μπάσκετ της πόλης μας και τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία μέσα στα γήπεδά μας.»

error: Protected