Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τριπλέτα μεταγραφών για τον Ηρακλή Λάρισας

Ο Ηρακλής Λάρισας ανακοίνωσε σήμερα (11/7) την ολοκλήρωση τριών μεταγραφών.

Όπως αναφέρει το arenalarissa, η διοίκηση των «κυανόλευκων» προχώρησε στην απόκτηση του Δημήτρη Τζουμάκη (24/06/1998, μέσος) από τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, του Δημήτρη Σέτζα (11/06/1999, ακραίος αμυντικός) που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στον Σμόλικα Φαλάνης και του Στέλιου Αλεξανδρή (05/04/1997, μέσος) από τον ΓΣ Αλμυρού.

Η ανακοίνωση για τους πρώτους δύο :

“Δημήτρης Τζουμάκης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός γεννημένος το 1998 ξεκίνησε την καριέρα του από την Ερασιτεχνική ΑΕΛ ενώ αγωνίσθηκε και στην ΑΕΛ στην Γ Εθνική. Ακολούθησε η μεταγραφή του στις under του Ολυμπιακού. Έγινε διεθνής με την Εθνική Ελλάδας στις U15, U16, U17 έχοντας 6 συμμετοχές και 2 γκολ. Ακολούθως αγωνίσθηκε στον Ιωνικό και στον Απόλλων Μακρυχωρίου.

Δημήτρης Σέντζας. Ο γεννημένος το 1999, αριστερός μπακ ξεκίνησε από την Γιαννούλη και αφού πέρυσι έκανε μια πολύ καλή χρονιά στον Σμόλικα Φαλάνης σήμερα κάνει το μεγάλο άλμα ερχόμενος να ενισχύσει την αριστερή πλευρά του Ηρακλή στην Γ Εθνική.

Ο Ηρακλής Λάρισας εύχεται και στους δύο νέους ποδοσφαιριστές να είναι υγιείς και να πανηγυρίσουν πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected