Δέκα ανανεώσεις και τέσσερις μεταγραφές-επιστροφές ανακοίνωσε ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου!

Εικοσιδύο (22) ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του απαριθμεί από σήμερα ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου!

Η διοίκηση των «κιτρινομπλέ» ανακοίνωσε σήμερα την παραμονή 10 παικτών από την περσινή χρονιά αλλά και τέσσερις μεταγραφές παικτών που αγωνιζόταν σε άλλες ομάδες, οι οποίοι ωστόσο έχουν φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα του ΓΑΣ.

Σε συνδυασμό με τους 8 ποδοσφαιριστές που προωθούνται από την Ακαδημία (το ρεπορτάζ του sportsup.gr ΕΔΩ), το σύνολο των ποδοσφαιριστών είναι μέχρι στιγμής οι 22.

Στο ρόστερ παραμένουν οι Χρήστος Μπρέγκου (28 συμμετοχές-16 γκολ), Αλέξανδρος Ασλάνογλου (28 συμμετοχές), Σάκης Ρίσσου (21 συμμετοχές, ένα γκολ), Τρύφων Νίκου (15 συμμετοχές-12 γκολ), Ευθύμης Καρυπίδης (7 συμμετοχές, 2 γκολ), Νίκος Παπαδόπουλος (29 συμμετοχές), Σπύρος Κοτζαχρήστος (25 συμμετοχές-3 γκολ), Πάνος Μωυσίδης (12 συμμετοχές), Νίκος Τσαγκεράς (7 συμμετοχές) και Αντώνης Καζεπίδης (7 συμμετοχές).

Στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου επιστρέφουν ο Γιάννης Ευθυβούλης (04/03/1996, μέσος), που αγωνιζόταν σε ομάδα της ΕΠΣ Θεσσαλίας, ο Άλφρεντ Φρέντι (27/12/1994, μέσος) που είχε 13 συμμετοχές και 4 γκολ με τον ΑΣ Γιαννακοχωρίου, ο Απόστολος Παρηγορίδης (17/01/1997, επιθετικός) 21 γκολ σε 15 ματς επίσης στην ομάδα του Γιαννακοχωρίου αλλά και ο συμπαίκτης τους Δημήτρης Γαλανός (15/09/1996, επιθετικός) που κατέγραψε 24 συμμετοχές και 15 γκολ.

Αναλυτικά :

«Η διοίκηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με 10 ποδοσφαιριστές αλλά και την επάνοδο τεσσάρων παικτών που αγωνιζόταν σε άλλες ομάδες.

Οι Χρήστος Μπρέγκου, Αλέξανδρος Ασλάνογλου, Σάκης Ρίσσου, Τρύφων Νίκου, Ευθύμης Καρυπίδης, Νίκος Παπαδόπουλος, Σπύρος Κοτζαχρήστος, Πάνος Μωυσίδης, Νίκος Τσαγκεράς και Αντώνης Καζεπίδης θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά, κατόπιν εισήγησης του προπονητή Γιάννη Κερλίδη.

Οι Γιάννης Ευθυβούλης (από ομάδα του Βόλου), Άλφρεντ Φρέντι, Απόστολος Παρηγορίδης και Δημήτρης Γαλανός (ΑΣ Γιαννακοχωρίου) θα βρίσκονται επίσης μαζί μας και θα συμμετέχουν κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας.

Τους ευχόμαστε καλή δύναμη, υγεία και πολλές διακρίσεις!»

error: Protected