Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον πρωταθλητή Πόρο ο Βαγγέλης Πλευράκης

Την απόκτηση του Βαγγέλη Πλευράκη ανακοίνωσε ο ΑΟ Πόρου.

Οι πρωταθλητές Ηρακλείου συμφώνησαν με τον 21χρονο (04/04/1998) μέσος είναι γέννημα θρέμμα του ΟΦΗ, στις Ακαδημίες του οποίου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, με εξαίρεση μία σεζόν που αγωνίστηκε στις Γούβες της ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά :

«Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του ιδιαίτερα ταλαντούχου και με όλο το μέλλον μπροστά του μεσοεπιθετικού Βαγγέλη Πλευράκη. Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον Βαγγέλη στην οικογένειά μας, του ευχόμαστε να έχει υγεία, νίκες και επιτυχίες με την ομάδα μας και είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσει σημαντικά στην παρθενική παρουσία μας στη Γ’ Εθνική.

Ποιος είναι

Αν και μόλις 21 ετών ο Βαγγέλης Πλευράκης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Γεννήθηκε στις 4 Απριλίου 1998 και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος (παίζει με την ίδια ευχέρεια 6άρι, 8άρι, αλλά και 10άρι, δίνοντας πολλές λύσεις στη μεσαία γραμμή). Είναι γέννημα-θρέμμα του ΟΦΗ του οποίου ήταν μέλος για 13 ολόκληρα χρόνια! Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο το 2005 στην Ακαδημία του ΟΦΗ σε ηλικία 5-6 ετών. Εκεί γνώρισε τον τωρινό προπονητή του Πόρου Λεωνίδα Τιτομιχελάκη με τον οποίο συνεργάστηκε για τρία χρόνια στην Κ17 του ΟΦΗ. Στη συνέχεια μεταπήδησε στην Κ20 του ΟΦΗ, ενώ πριν από δύο χρόνια, τέλος Ιουνίου του 2017 έγινε επαγγελματίας, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο και αποτελώντας μέλος της πρώτης ομάδας. Μάλιστα κατέγραψε δύο συμμετοχές στη Β’ Εθνική και άλλες τόσες στο Κύπελλο Ελλάδος με τον Όμιλο. Με την Ακαδημία του ΟΦΗ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ σε τουρνουά στη Θεσσαλονίκη στη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Κατσούρη, ενώ έχει κληθεί για προπονήσεις στην Εθνική Παίδων. Παράλληλα ενδιάμεσα της πολύχρονης και ανοδικής πορείας του στον ΟΦΗ αγωνιστηκε για μίσ σεζόν στις Γούβες (Β’ ΕΠΣΗ), τη χρονιά που έδινε Πανελλήνιες».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected