Κατηγορίες
Super League 1

Ισόπαλο το φιλικό της ΑΕΚ με τη Νετάνια (vid)

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Μακάμπι Νετάνια στο προτελευταίο φιλικό της στην Πολωνία.

Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι έδωσε η ΑΕΚ στη διάρκεια της παραμονής της στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι «κιτρινόμαυροι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Μακάμπι Νετάνια, έδειξαν σημάδια βελτίωσης όμως χρειάζονται ακόμα αρκετή δουλειά έτσι ώστε να φτάσουν στα επίπεδα που θέλει ο Μιγκέλ Καρντόσο. Όπως αναφέρει το onsports, ο Πορτογάλος τεχνικός δεδομένα έβγαλε τα συμπεράσματά του, είχε καλά και κακά στοιχεία που πρέπει να κρατήσει ή να διαγράψει αντίστοιχα και πλέον απομένει ένα ακόμα φιλικό το πρωί της Τρίτης (16/07) έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η παραμονή της Ένωσης στην Πολωνία.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο αυτή τη φορά ξεκίνησε με 4-2-3-1 και τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά οι Παουλίνιο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Χουλτ με τους Σιμάο και Σιμόες αμυντικά χαφ. Μπροστά τους ο Μάνταλος και στα άκρα οι Ζεράλντες και Κλωναρίδης, με τον Λιβάγια να είναι ο μοναδικός προωθημένος για την ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την υπεροχή από την αρχή του ματς, ωστόσο, καθαρές φάσεις δεν «έβγαζαν». Αυτό το κατάφεραν στο 23’ της αναμέτρησης με τον Λιβάγια να βρίσκει ωραία τον Μάνταλο κι αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια η ΑΕΚ έχασε αρκετές ευκαιρίες, με τον Κλωναρίδη και τον Λιβάγια όμως δεν έφτασε σε δεύτερο γκολ.

Αντίστοιχα επιθετική ήταν η Ένωση και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο, και πάλι δεν βρήκε δίχτυα. Μάλιστα, δέχθηκε και την ισοφάριση! Συγκεκριμένα στο 54’ ο Γκόλομπαρτ με απευθείας φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπάρκα για το 1-1. Ο Κλωναρίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει τη νίκη στην ΑΕΚ, ωστόσο δεν τα κατάφερε και η ισοπαλία «σφράγισε» τις προσπάθειες των δυο ομάδων.

Έτσι, η ΑΕΚ στο τρίτο της φιλικό στην Πολωνία – μετά από τη μια νίκη και τη μια ήττα που είχε στα δυο προηγούμενα – αρκέστηκε στο 1-1 και πλέον βλέπει το πρωινό ματς της Τρίτης (16/07). Η Ένωση στις 10:30 θα αντιμετωπίσει στο «Nowiny Stadion» τη Σταλ Στάλοβα, στο τελευταίο της φιλικό στη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα και μπει σε ρυθμούς… προκριματικών Europa League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected