Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1 - Μεταγραφές

Οριστικό το deal με Daniele Verde για την ΑΕΚ! (vid)

Τέλος καλό, όλα καλά για την ΑΕΚ και τον Ντανιέλε Βέρντε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportime, τόσο η Ρόμα όσο και η πλευρά του παίκτη επιβεβαιώνει πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Το βράδυ της Δευτέρας (15/7) έγινε το τελευταίο ραντεβού του ατζέντη του Βέρντε, Λουίτζι Λάουρο με τους ανθρώπους της Ρόμα. Σε αυτό ξεκαθαρίστηκε πως η καλύτερη πρόταση που έχει φτάσει είναι από την ΑΕΚ και πως θα ήταν καλύτερο να κλείσει άμεσα το deal.

Η πλευρά Βέρντε διέρρεε τις προηγούμενες ημέρες, πως είχε προτάσεις από τον ΠΑΟΚ, την Μαγιόρκα, την Μπέτις και την Ρεμς. Παρόλα αυτά, ήταν ξεκάθαρο πως την καλύτερη και την πιο ολοκληρωμένη πρόταση την είχε κάνει η ΑΕΚ. Αν υπήρχαν προτάσεις από τις άλλες ομάδες, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί από αλλού.

Το πρωί της Τρίτης (16/7) και η Ρόμα ενημέρωσε πως η πλευρά του Βέρντε δέχεται την πρόταση της ΑΕΚ ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να έχει υπάρξει και η τελική επαφή. Ανάμεσα στον ατζέντη του παίκτη και την Ένωση.

Σε αυτήν την επαφή, η πλευρά του 23χρονου Ιταλού εξτρέμ γνωστοποίησε πως ήδη έχουν ξεκινήσει να κλείνουν οι τυπικές λεπτομέρειες και ο παίκτης το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να αναμένεται στην Ελλάδα.

Είναι χαρακτηριστικό πως από την Ιταλία αυτό που ειπώθηκε στο Sportime για την υπόθεση Βέρντε-ΑΕΚ είναι «done deal». Η Ρόμα θα πάρει ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ και 30% ποσοστό μεταπώλησης.

Το συμβόλαιο του Βέρντε θα είναι στις 500.000 ευρώ για κάθε ένα από τα 3 χρόνια ενώ θα υπάρχουν και μπόνους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected