Κατηγορίες
Αθλήματα

Μεγάλος νικητής στο Γιόγκριμ ο Κώστας Φιλιππίδης!

Τις καλές εμφανίσεις στη σεζόν συνέχισε ο Κώστας Φιλιππίδης, που αυτή τη φορά ήταν νικητής στο μίτινγκ του Γιόγκριμ, στην Γερμανία.

Ο πρωταθλητής μας ξεπέρασε τα 5,61 μ. και πρόσθεσε μία ακόμη σταθερή εμφάνιση στη σεζόν. Ο Φιλιππίδης ανέβηκε με την πρώτη πάνω από τα 5,36 μ., 5,51 μ. και 5,61 μ. κι έπειτα είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 5,71 μέτρα.

Ο άλτης του Δημήτρη Κυτέα πριν λίγες ημέρες υπερέβη το 5,72 μ. κι εξασφάλισε τη συμμετοχή του σε ένα ακόμη παγκόσμιο πρωτάθλημα.Δεύτερος στον σημερινό αγώνα ήταν ο Σόντρε Γκούτορμσέν (Νορβηγία) με 5,61 μ και περισσότερες χαμένες προσπάθειες από τον Έλλην και τρίτος ο Τσάρλι Μάιερς (Μ. Βρετανία) με 5,51 μέτρα. Στον αγώνα συμμετείχε και ο Άρμαντ Ντουπλάντις (Σουηδία) που ακυρώθηκε στα 5,51 μ., ύψος που επέλεξε να μπει στον αγώνα.

Εξάλλου σε μίτινγκ στη Λιέγη πήρε σήμερα μέρος η Τατιάνα Γκούσιν. Η πρωταθλήτρια του ύψους δεν ανέβηκε όσο ψηλά θα ήθελε, αφού έμεινε στο 1,81 μ., επίδοση που της έδωσε την έκτη θέση. Η Γκούσιν στη συνέχεια απέτυχε στα 1,86 μ., ύψος όπου τοποθετήθηκε ο πήχης. Ο αγώνας πήγε αρκετά χαμηλά με την Σπένσερ να είναι η μόνη που ξεπέρασε το 1,86 μέτρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected