Κατηγορίες
Αθλήματα

Συνεχίζει στην ΑΕΚ ο Μυλωνάς

Ένα από τα σίριαλ του φετινού καλοκαιριού στην Handball Premier οδεύει όπως όλα δείχνουν προς την ολοκλήρωσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-handball.gr, ΑΕΚ και Χρήστος Μυλωνάς έφτασαν σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 24χρονο διεθνή αθλητή να υπογράφει εντός των επόμενων ωρών συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια μια πολύ σημαντική κίνηση που εν δυνάμει μπορεί να θεωρηθεί νέα μεταγραφή μιας και η ΑΕΚ έδωσε… μάχη για να τον κλείσει, αφού ο αθλητής μιλούσε με ομάδες του εξωτερικού, ενώ ενδιαφέρον είχε δείξει και ο Ολυμπιακός.

Ο Μυλωνάς αγωνίζεται στην Ένωση από το καλοκαίρι του 2017, ενώ είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Ανδρών.

Τα χαρακτηριστικά του (ταχύτητα, ιδανικός στο ένας εναντίον ενός, σουτ σε πρώτο χρόνο) τον ξεχωρίζουν σε έναν από τους κορυφαίους Έλληνες χαντμπολίστες που στην καλή του ημέρα κάνει την διαφορά.

Η ΑΕΚ πλέον αφού κάλυψε και την θέση του αριστερού ίντερ, στοχεύει στην απόκτηση… καθαρόαιμου δεξιού ίντερ, πίβοτ και δύο τερματοφυλάκων πίσω από τον Τούρκο Ουζμουσούλ για να κλείσει το ρόστερ της.

Φυσικά ο Μυλωνάς μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις της περιφέρειας, όπως και ο Δομπρής, ενώ και ο Γιάκομπσεν μπορεί να αγωνιστεί και ως πλέι μέικερ

ΑΕΚ 2019-2020

Τέρμα: Ουζμουσούλ

Δεξί εξτρέμ: Χόγκας, Αραμπατζής

Δεξί ίντερ: –

Πλέι μέικερ: Μόγια Φλορίδο, Δομπρής

Πίβοτ: Παπαδιονυσίου, Γιόσμου

Αριστερό ίντερ: Γιάκομπσεν, Μυλωνάς, Νικολαϊδης, Mωραϊτης

Αριστερό εξτρέμ: Ζαμπούνης, Κεδέρης, Γεωργιάδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected