Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ακόμη μία “απώλεια” θέσης στη Γ Εθνική με τη συνένωση ΑΕ Σπάρτης-Πελλάνας

Μετά τους πρωταθλητές Όλυμπο Αγιάσου (ΕΠΣ Λέσβου), ΑΟ Πρόννοι (ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης), Αλέξανδρο Κιλκίς (ΕΠΣ Κιλκίς), ΑΟ Κατασταρίου (από πέρσι στη Γ Εθνική), Κανάρη Νενήτων (ΕΠΣ Χίου), ΑΕ Βαθύλλου/Πανσαμιακού (ΕΠΣ Σάμου) και Αιγινιακό (υποβιβάστηκε από τη Football League), “αδειάζει” μία ακόμη θέση από τις ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Γ Εθνική.

Ο Πρόεδρος της AE Πελλάνας παραχώρησε συνέντευξη τύπου στην οποία κάλεσε όλες τις υγιής δυνάμεις του ποδοσφαίρου του Δήμου Σπάρτης να στηρίξουν την προσπάθεια που ξεκινά και συγκεκριμένα τη συνένωση της ομάδας του με την ΑΕ Σπάρτη.

Αναγνωρίζοντας ότι ως ΑΕ Πελλάνας έφτασε στο ταβάνι των προσδοκιών του έχοντας φτάσει με προσωπικό κόστος και μεράκι την Ένωση να αγωνίζεται απέναντι σε ιστορικές ομάδες όπως η Καλαμάτα, ο Παναργειακός, ο Ασπρόπυργος, ο Παναρκαδικός, θέλει να συνεχίσει να προσφέρει στο ποδόσφαιρο έχοντας ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Σεβόμενος το ιστορικό όνομα της Σπάρτης ανακοίνωσε την αλλαγή ονόματος της Ένωσης σε όνομα το οποίο θα έχει ως βάση το όνομα της Σπάρτης, ένα όνομα το οποίο θα αποφασιστεί εντός των επόμενων ημερών, αναφέρθηκε ως μια πιθανή ονομασία, Αθλητική Ένωση Δήμου Σπάρτης, χωρίς φυσικά κάτι τέτοιο να είναι η τελική επιλογή του ονόματος.

Όπως αναφέρει το isports.gr, σύσσωμος ο ποδοσφαιρικός και κατ’επέκταση αθλητικός κόσμος του Δήμου Σπάρτης με το καλημέρα αγκαλιάζει την κίνηση Σκαφιδά.

Ο κόσμος της Σπάρτης αρχικά αναγνωρίζει την πολύ μεγάλη προσφορά του εν λόγω Προέδρου ο οποίος έχει ανέβασει την ΑΕ Πελλάνας στη Γ’ Εθνική και δεύτερον αναγνωρίζει το ήθος, την ειλικρίνεια και όλα τα υγιή στοιχεία του ανθρώπου Σκαφιδά που μπορούν να συσπειρώσουν τους Σπαρτιατές και να βοηθήσουν την προσπάθεια αυτή.

Στη συνέντευξη αποκάλυψε ο ίδιος ότι οι ακαδημίες της πόλης έχουν ήδη ξεκινήσει συνεργασία με την ομάδα με σκοπό την ανάδειξη των ταλέντων της περιοχής.

Παρών στη συνέντευξη τύπου μεταξύ εκπροσώπων διαφόρων ομάδων ήταν ο Πρόεδρος της Άμιλλας Αγίου Ιωάννη, Γιάννης Ηλιόπουλος ο οποίος παίρνοντας το λόγο ανέφερε ότι η Άμιλλα συνεργαζόταν και θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την διοίκηση της Ένωσης.

Παρών επίσης στην αίθουσα ήταν ο πρώην Πρόεδρος της ΑΕ Σπάρτης, Γιάννης Βουζιώτης ο οποίος και αυτός δήλωσε ότι θα είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια που ξεκινά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected