Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στα γκολπόστ ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ

Στον Φωστήρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ.

Ο 19χρονος (09/08/1999) τερματοφύλακας αγωνίστηκε πέρσι στους Αγίους Αναργύρους ενώ παλαιότερα ήταν μέλος της U19 της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αναλυτικά :

“Σήμερα το μεσημέρι η διοίκηση τού ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡΑ και ο Πρόεδρος της ομάδας, Διονύσης Πανταζής, προχώρησαν σε μια νέα μεταγραφική υπογραφή θέλοντας να στηρίξουν ακόμα περισσότερο το τέρμα της ομάδας. Λόγος γίνεται για τον 20χρονο τερματοφύλακα Βασίλη Χατζηεμμανουήλ.

Ο Χατζηεμμανουήλ αποτέλεσε κομμάτι των ακαδημιών της ΑΕΚ από το 2008 μέχρι και πέρσι, όπου τελικά υπέγραψε το πρώτο του διετές επαγγελματικό συμβόλαιο. Οι ικανότητες και το ταλέντο τού νεαρού παίχτη φαίνεται να εκτιμήθηκαν ιδιαιτέρως απ’ την διοίκηση, η οποία προέβη χωρίς δεύτερη σκέψη στην επισφράγιση της περαιτέρω συνεργασία τους.

Την σεζόν 2018-2019 είχε την ευκαιρία να επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη που τού έδειξε η κιτρινόμαυρη, πραγματοποιώντας μια πλήρως επιτυχημένη περίοδο ως δανεικός στους Αγ. Αναργύρους. Φέτος, έπειτα από δική του προτροπή και επιλογή επέστρεψε στην αγαπημένη του διχρωμία, έτοιμος για μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν.

Σε μια πρώτη δήλωση του με το γραφείο Τύπου της ομάδας, γνωστοποίησε πως ο Φωστήρας στάθηκε η πρώτη του μεταγραφική επιλογή κι έτσι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που τελικά τα κατάφερε.

Τού ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected