Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Στον Πανιώνιο ο Bachana Arabuli!

Τον Μπατσάνα Αραμπούλι ενέταξε στο δυναμικό του ο Πανιώνιος.

Ο 25χρονος (05/01/1994) Γεωργιανός επιθετικός, πέντε φορές διεθνής με την Εθνική της χώρας του, αγωνιζόταν τον τελευταίο χρόνο στην Ακαδημία Πούσκας στην Ουγγαρία και παλαιότερα σε Μπαλαζουβάρος, Ντιναμό Τυφλίδας, Σαμτρέντια, Σαμπούρταλο, Τακινβάλι, Ντίλα και Αλκορκόν Β.

Έχει συνολικά 125 επαγγελματικές συμμετοχές και 47 γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μπατσάνα Αραμπούλι. Ο διεθνής Γεωργιανός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια και αναχώρησε για το Καρπενήσι όπου και θα ενσωματωθεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ιστορικού.

Ο Μπατσάνα Αραμπούλι έχει γεννηθεί στις 5 Ιανουαρίου 1994. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντίλα και την περίοδο 2014-15 μετακόμισε στην Τσκινβάλι. Ακολούθησε η μεταγραφή του στην Σαμτρέντια και από εκεί πήρε «προαγωγή» για την μεγάλη ομάδα της χώρας, την Διναμό Τιφλίδας.

Την περίοδο 2017-18 πέρασε για πρώτη φορά τα σύνορα και αγωνίστηκε στην Ουγγαρία με την φανέλα της Μπαλματζουσβάρος, ενώ την περσινή περίοδο φόρεσε την φανέλα της Πούσκας.

Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γεωργίας, ενώ πλέον αποτελεί μέλος και του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, έχοντας φορέσει 5 φορές το εθνόσημο,»