Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αντικατάσταση ομάδας στο Europa League λόγω στημένων από την UEFA!

H UEFA απέκλεισε τη Μαλίν από τους ομίλους του Europa League λόγω των στημένων αγώνων στο βελγικό πρωτάθλημα, με την Σταντάρ Λιέγης να παίρνει την θέση της.

Στους ομίλους του Europa League θα βρίσκεται η Σταντάρ Λιέγης την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, παίρνοντας τη θέση της Μαλίν. Η UEFA την απέκλεισε λόγω των στημένων αγώνων στο βελγικό πρωτάθλημα και έτσι η ομάδα της Λιέγης βρέθηκε από το… παράθυρο στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όπως αναφέρει το Sport24, ηΗ ευρωπαϊκή ομοσπονδία συμφώνησε στην πρωτόδικη απόφαση των βελγικών Αρχών να αγωνιστεί κανονικά η ομάδα στο πρωτάθλημα, αλλά επέβαλε τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την φετινή σεζόν.

Η Μαλίν είχε κερδίσει τη θέση της στους ομίλους του Europa League μέσω Κυπέλλου, αλλά η υπόθεση των στημένων αγώνων, με την εμπλοκή παραγόντων της, έφεραν τον αποκλεισμό. Οι πρώην παράγοντες της Μαλίν έχουν τιμωρηθεί με ποινές από 7 έως και 10 χρόνια απαγόρευσης για ενασχόληση με το ποδόσφαιρο.

powered by Rubicon Project
Η Σταντάρ Λιέγης είχε καταταγεί 3η στο πρωτάθλημα και πήρε τη θέση της στους ομίλους του Europa League. Στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης θα παίξει η Άντβερπ, ενώ η Γάνδη μπαίνει στον θεσμό και θα παίξει στο 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

error: Protected