Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η νέα ποδοσφαιρική στέγη του Roland Kola

Στον Αιολικό συνεχίζουν να εργάζονται πυρετωδώς, ώστε ο Πάρης Ανδράλας να βρει από τη Δευτέρα σε προχωρημένο επίπεδο τον σχεδιασμό της φετινής χρονιάς.

Όπως αναφέρει το Sportlesvos, η ομάδα της Μυτιλήνης βρίσκεται πολύ κοντά στην πρώτη της μεταγραφή εκτός νησιού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “SL”, με έναν ποδοσφαιριστή που κουβαλάει αρκετή εμπειρία από τη Γ’ Εθνική, σε μια θέση μάλιστα που ο Αιολικός είχε διαχρονικά πρόβλημα τα τελευταία χρόνια.

Ο λόγος για τον Ρόλαντ Κόλα, έναν 29χρονο αριστερό μπακ, που μπορεί να δώσει λύσεις και ως ανασταλτικός μέσος, ο οποίος αποτελεί εισήγηση του νέου προπονητή. Για τον παίκτη συζήτησαν Ανδράλας και Καραμπάσης, στη συνάντησή τους στην Αθήνα, και έπειτα από τις απαραίτητες επαφές επήλθε προφορική συμφωνία και απομένουν πλέον τα τυπικά για την επίσημη ανακοίνωση του από πλευράς Αιολικού.

Ο Κόλα έπαιζε τον τελευταίο 1,5 χρόνο στον Ιάλυσο Ρόδου, αποτελώντας βασικό στέλεχος της αμυντικής γραμμής των “τοξοβόλων”, που κέρδισαν τον τίτλο στον 6ο Όμιλο και μαζί την απευθείας άνοδο στη Football League. Παλαιότερα, ο Κόλα φόρεσε τη φανέλα της Πύδνας Κίτρους, αγωνιζόμενος επίσης σε Φίλιππο Αλεξάνδρειας, Θύελλα Φιλώτα, Λευκάδα, Αιγινιακό, Βατανιακό και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected