Κατηγορίες
Super League 1

Ήττα με 3-1 για τον ΟΦΗ, πιο έτοιμοι οι Βέλγοι

Δίχως να είναι κακός και να παίζει καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, ο ΟΦΗ πλήρωσε την μετάβαση στον καινούργιο τρόπο παιχνιδιού γνωρίζοντας την ήττα από την, πιο έτοιμη, Έουπεν με 3-1.

Δίνοντας χώρο και χρόνο βασικού σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ στα φιλικά, ο ΟΦΗ παρουσίασε, κατά διαστήματα, καλό πρόσωπο στο παιχνίδι κόντρα στην Έουπεν γνωρίζοντας την δεύτερη ήττα κατά την διάρκεια της παρουσίας του σε Ολλανδία και Βέλγιο. Παίζοντας απέναντι σε μια ομάδα που ήταν σαφώς πιο έτοιμη, καθώς ήταν το τελευταίο φιλικό πριν την σέντρα του πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ είχε καλά διαστήματα στο πρώτο 45λεπτο ενώ στο δεύτερο εμφανίστηκε εμφανώς επηρεασμένος από την προετοιμασία.

Όπως αναφέρει το Gentikoule, ο Γιώργος Σίμος παρέταξε τον ΟΦΗ με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Άντερλεχτ δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς όπως οι Περδίκης, Σουρνάκης που πήραν το βάπτισμα του πυρός στο αρχικό σχήμα.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με τον Δερμιτζάκη κάτω από τα δοκάρια, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελούσαν οι Μεγιάδο, Περδίκης. Δεξιά στην άμυνα έπαιξε ο Μαρινάκης, αριστερά ο Μπολάκης ενώ οι Σουρνάκης, Νέιρα ήταν το δίδυμο των κεντρικών χαφ με τον Τσιλιανίδη σε ελεύθερο ρόλο. Δεξιά και αριστερά θα αγωνίστηκαν οι Ντίνας, Φερέιρα και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Πέρσον.

Ο ΟΦΗ εμφάνισε μεγάλα προβλήματα στο τρανζίσιον παιχνίδι, δεχόμενος τρία “καρμπόν” γκολ αφού δεν μπόρεσε να δείξει, για δεύτερο σερί παιχνίδι, βελτίωση στον συγκεκριμένο τομέα. Τόσο στο πρώτο ημίχρονο, όσο και στο δεύτερο δέχτηκε τρία γκολ με πανομοιότυπο τρόπο δείχνοντας ότι έχει ακόμα δρόμο μπροστά του για να βελτιωθεί και να προσαρμοστεί στον συγκεκριμένο τομέα.

Oι παίκτες του Γιώργου Σίμου είχαν καλά διαστήματα στο παιχνίδι τους, παρουσιάζοντας βελτίωση στον επιθετικό τομέα αλλά και στο πρέσινγκ προς την αντίπαλη άμυνα – όπου κατ’ αυτόν τον τρόπο – κατάφερε να κερδίσει και πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 11′ με τον ΟΦΗ να ισοφαρίζει στο 41′ με κεφαλιά του Πέρσον. Δύο λεπτά αργότερα, ο Σουηδός, που ήταν αρκετά καλός για όσο διάστημα έπαιξε, κέρδισε πέναλτι μετά από πρέσινγκ προς τον τερματοφύλακα της Έουπεν ωστόσο ο Νέιρα που το εκτέλεσε, αστόχησε. Έτσι, αντί να γίνει το 1-2, ένα λεπτό μετά έγινε το 2-1 και στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε και το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Συνθέσεις

Έουπεν : Βαν Κρόμπριζ, Κοχ, Μολίνα (64’ Μπεκ), Μαρέ, Τσαμπικέτι, Λοράν (82’ Εντρί), Τογιοκάβα (64’ Λαζαρέ), Μπαουτίστα (64’ Κεϊτά), Μπλοντέλ, Γκνάκα (82’ Σάουτερντεν), Λαπένια (82’ Λαμπέρ).

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Μεγιάδο, Περδίκης, Μαρινάκης, Μπολάκης, Σουρνάκης, Νέιρα, Τσιλιανίδης, Ντίνας, Φερέιρα, Πέρσον. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Σωτηρίου, Μάνος, Σεμέντο, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Α. Ναμπί, Σ. Ναμπί, Μπράουν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected