Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κάτοικος Νίκαιας ο Αλέξανδρος Παπατζίκος, “κυανόλευκος” και ο Ντάγκρας!

Στον ιστορικό Ιωνικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξανδρος Παπατζίκος, που ανακοίνωσε την απόκτηση και του Δημήτρη Ντάγκρα.

Ο 31χρονος (20/12/1987) Ημαθιώτης αμυντικός, έμεινε ελεύθερος πριν λίγες ημέρες από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, ενώ έχει στο παλμαρέ του μια σπουδαία καριέρα σε Μακεδονικό, Πανσερραϊκό, ΟΦΗ, ΑΟ Χανιά, Αναγέννηση Επανωμής, Νίκη Βόλου, Εορδαϊκό, Βέροια και Νίκη Πολυγύρου.

Την ίδια ώρα, παίκτης του Ιωνικού είναι και ο Δημήτρης Ντάγκρας. Ο 23χρονος (04/09/1995) επιθετικός πανηγύρισε πέρσι τον τίτλο στη Γ Εθνική με το Αιγάλεω, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΟΧ Κισσαμικό, Άρη, Αχαρναϊκό, Αστέρα Βάρης και στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου.

Οι δύο ανακοινώσεις :

Ο Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Παπατζίκο. Αγωνίζεται στη θέση του στόπερ και είναι 32 χρονών.

Στην πλούσια και γεμάτη εμπειρίες καριέρα του έχει φορέσει τις φανέλες των Βέροια( ξεκίνησε απο τις ακαδημίες),Νίκη Πολύγυρου, Επανωμή,Εορδαικό,Νίκη Βόλου,Επανωμή, Χανιά,ΟΦΗ, Πανσερραϊκός,Μακεδονικός και ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ που έπαιξε πέρυσι.

Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: » Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ σε μία ιστορική ομάδα όπως είναι ο Ιωνικός. Ευχαριστώ θερμά την οικογένεια Τσιριγώτη και τον κο Αρναούτη που με επέλεξαν και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω τον Ιωνικό να πετύχει τους στόχους του στη Football League.»

 

“Ο Ιωνικός ανακοινώνει την απόκτηση του ακραίου επιθετικού Δημήτρη Ντάγκρα. Ο Γεννημένος στις 4-9-1995 άσος ,αγωνιζόταν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στο Αιγάλεω.

Ο Ντάγκρας ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ επόμενος σταθμός ήταν ο Πανιώνιος. Παράλληλα έχει φορέσει τις φανέλες των Αχαρναϊκού, Άρη Θεσσαλονίκης, Κισσαμικού και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε χαρακτηριστικά: » Είναι μεγάλη μου και χαρά και τιμή να φορέσω τη φανέλα ενός τόσο ιστορικού συλλόγου όπως ο Ιωνικός. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την οικογένεια Τσιριγώτη όπως και τον κο Αρναούτη ο οποίος είναι και ο πρώτος προπονητής με τον οποίο υπέγραψα στην καριέρα μου επαγγελματικό συμβόλαιο. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected