Κατηγορίες
Football League

Συνεχίζουν 8 στον Ολυμπιακό Βόλου

Την παραμονή 8 ποδοσφαιριστών, από το ρόστερ που έφερε πέρσι τον τίτλο στη Γ Εθνική και την άνοδο στη Football League ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου.

Στους «ερυθρόλευκους» θα παραμείνουν οι Στάθης Ρόκας, Νίκος Μπουτζίκος, Φίλιππος Σκοπελίτης, Κλεβί Κόλα, Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Θανάσης Καναβός, Γιώργος Πατσής και Γιάννης Ζάχος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Από τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό Βόλου ανακοινώνονται τα παρακάτω: Ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό Βόλου ο εμβληματικός αρχηγός της ανόδου Στάθης Ρόκας, ο αριστερός οπισθοφύλακας και ένας εκ των αρχηγών Νίκος Μπουτζίκος, ο μέσος Φίλιππος Σκοπελίτης, ο αμυντικός μέσος Κλεβί Κόλα, ο κεντρικός αμυντικός Σεραφείμ Παπαιωάννου και οι φερέλπιδες Καναβός Θανάσης (επιθετικός μέσος), Πατσής Γεώργιος (μέσος) και Ζάχος Γιάννης (τερματοφύλακας).

Από αύριο Κυριακή θα αφιχθούν στη πόλη μας, ο προπονητής της ομάδας Θωμάς Γράφας και οι συνεργάτες του, όλοι οι νεαποκτηθέντες μέχρι τώρα ποδοσφαιριστές και από την Δευτέρα έως και την Τρίτη θα περάσουν από αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, ανά γκρούπ, το πρωί, ενώ το απόγευμα θα αρχίσουν τις προπονήσεις στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Βελεστίνου.

Στόχος των ανθρώπων που «τρέχουν» την ομάδα, εν αναμονή της έγκρισης του καταστατικού από το Υπουργείο Εμπορίου και της έκδοσης του ΑΦΜ ώστε να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την αγορά των μετοχών είναι, μετά τις 4 Αυγούστου το ρόστερ να είναι πλήρες, έτσι ώστε στα φιλικά να γίνει το «δέσιμο» της ομάδας».

error: Protected