Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Διπλό deal για τα γκολπόστ ο Ιωνικός

Δύο τερματοφύλακες ενέταξε στο δυναμικό του ο Ιωνικός.

Πρόκειται για τον Άγγελο Τάφα (φωτ. 05/07/2000) που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην U19 της ΑΕΚ, με την οποία αγωνίστηκε στο Uefa Youth League αλλά και τον Νίκο Φυλακτό (21 ετών), μέχρι πρότινος στον Ασπρόπυργο και παλαιότερα σε Διαγόρα Ρόδου, Παλληνιακό και Ατλαντίδα Ανθούσας.

Αναλυτικά :

“O Iωνικός μας ανακοινώνει την απόκτηση των Άγγελου Τάφα και Νίκου Φυλακτού. Δύο εξαιρετικοί τερματοφύλακες οι οποίοι ολοκληρώνουν την τριάδα των κίπερ μαζί με τον Τάσο Κουρεπίνη.

Ο Τάφας γεννήθηκε στις 5-7 -2000 και ξεκίνησε την καριέρα του από το Χαιδάρι. Από εκεί έκανε το μεγάλο βήμα μετακομίζοντας στην ΑΕΚ, με την οποία μάλιστα πέρυσι αγωνίστηκε στους αγώνες του Youth League και ξεχώρισε με την παρουσία του. Παράλληλα, έχει δύο δανεισμούς σε Λουτράκι και Κερατσίνι απο την «Ένωση».

«Ειμαι χαρούμενος που θα βρεθώ στον Ιωνικό. Θέλω να εξελιχθώ και να γίνω ακόμα καλύτερος. Ευχαριστώ θερμά τους κ.κ Τσιριγώτη και Αρναούτη για την εμπιστοσύνη» ,ήταν τα πρώτα λόγια του Τάφα.

Ο Νίκος Φυλακτός είναι 21 χρονών και την περασμένη αγωνιστική περίοδο βρέθηκε στο πρώτο μισό στον Διαγόρα Ρόδου και στο δεύτερο στον Ασπρόπυργο. Νωρίτερα, έχει παίξει σε Ατλαντίδα και Παλληνιακό.

«Ο Ιωνικός είναι μία μεγάλη ομάδα με «βαριά» φανέλα». Με χαρά δέχτηκα την πρόταση του κ .Τσιριγώτη, ενώ ξέρω ότι θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω με τον κο Αρναούτη αλλά και τον κο Παπαμιχαήλ. Να έχουμε υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected