Κατηγορίες
Basket

ΠΑΟ-ΑΕΚ και Άρης-ΠΑΟΚ την πρώτη αγωνιστική στη Basket League! Όλο το πρόγραμμα

Η κληρωτίδα έβγαλε… ντέρμπι στο νέο πρωτάθλημα, με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ να τίθενται αντιμέτωποι στην πρεμιέρα της Basket League για τη σεζόν 2019-2020, όπως και ο Άρης με τον ΠΑΟΚ, ξεκινώντας «ζεστά» την χρονιά που έρχεται.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, η κληρωτίδα είχε… κέφια και στην πρώτη κιόλας αγωνιστική της Basket League έβγαλε δύο ντέρμπι. Στην αρχή, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ είχαν πάρει τους ειδικούς κλειδαρίθμους τους και αμέσως μετά η κλήρωση έδειξε, ότι θα συναντηθούν στην πρεμιέρα στο ΟΑΚΑ, ενώ λίγο αργότερα θα γινόταν γνωστό, ότι ο Άρης την ίδια μέρα θα συναντήσει τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο.

Παράλληλα, βέβαια, απομένει να γίνει γνωστό τον επόμενο καιρό, ποια θα είναι η «Ομάδα Α’» του νέου πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται, ότι η Καρδίτσα έλαβε πρόσκληση, ενώ την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός έχει προειδοποιήσει για κινήσεις που έρχονται εκ μέρους του, τονίζοντας πως έχει δηλώσει συμμετοχή στην Α2 για καθαρά νομικούς λόγους.

Η «Ομάδα Α’», πάντως, θα υποδεχθεί τον Προμηθέα. Στην επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία, ο Ιωνικός θα υποδεχθεί το Λαύριο, ενώ ο Ηρακλής θα ταξιδέψει στο Περιστέρι.

Το πρώτο τζάμπολ της Basket League θα γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου, λίγο μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, μιας και τα χρονικά περιθώρια είναι μικρά λόγω… Ολυμπιάδας.

Η πρώτη αγωνιστική, είναι η εξής:

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
Άρης – ΠΑΟΚ
Περιστέρι – Ηρακλής
Κολοσσός – Πανιώνιος
Ήφαιστος Λήμνου – Ρέθυμνο
Ιωνικός Νικαίας – Λαύριο
Ομάδα Α’ – Προμηθέας

Το πλήρες πρόγραμμα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected