Κατηγορίες
Super League 1

Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του ο Σάκης Μουλόπουλος (vid)

Μια ζωή στα γήπεδα μετρά ο Σάκης Μουλόπουλος, που ανακοίνωσε σήμερα το τέλος μιας σπουδαίας καριέρας!

Ο 34χρονος Ημαθιώτης ακραίος αμυντικός έκανε έναν μίνι απολογισμό μέσω των social media και έκανε γνωστό πως σταματά τη δράση, καθώς επιθυμεί να αφιερώσει τον χρόνο του στην οικογένεια του.

Μετά από μια καριέρα 20 περίπου χρόνων, με 356 επαγγελματικές συμμετοχές, 4 γκολ και 30.000 περίπου αγωνιστικά λεπτά, κρεμά τα παπούτσια του παραθέτοντας μάλιστα ένα όμορφο βίντεο-ρετρό (ΕΔΩ).

Αναλυτικά τα όσα έγραψε :

“Ποδοσφαιριστης! Ίσως το όνειρο των περισσότερων παιδιών.. Με θυμάμαι να θέλω να παίξω μπάλα και να προσπαθώ πάντα να είμαι συνεπής στις προπονήσεις.. Με οποίο κόστος!! Με τον παππού μου να με τρέχει στο γήπεδο να προπονηθω για να μου κάνει το χατήρι! Με το θείο μου να προσπαθεί πάντα για να κάνω τα σωστά βήματα! Τις σωστές μεταγραφές!

Με προπονητές να πιστεύουν σε μένα! Με τους γονείς μου ν αγχωνονται σε κάθε μου κτύπημα! Ήμουν τυχερός λοιπόν! Γιατί τα κατάφερα! Έπαιξα στα καλύτερα γήπεδα της Ελλάδας με συνεχώς ανοδικά συμβόλαια!σε όλες τις μικρές εθνικές ομαδες(παίδων,νεων,ελπιδων). Με προέδρους ομάδων που μ εμπιστεύτηκαν! Κι εγω πάντα να προσπαθώ να γίνω καλύτερος!Με οποίο κόστος! Με οποία σωματική ζημιά! Κάπως όμως έτσι ζεις τ όνειρο σου! Ρισκαροντας! Με πολλές χαρές! Με πολλές στεναχωριες! Εθνικός Αστερας! Λεβαδειακος! Αελ! Άρης Λεμεσού! Λίγοι σταθμοί, πολλές αναμνήσεις! Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά τα χρόνια!…

Για μένα όμως έφτασε η στιγμή να “κρεμάσω τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια”. Αν θα μπορούσα να παίξω κι άλλο?? Σίγουρα ναι!!! Με οποίο κόστος???? Όχι πια.. Είμαι πατέρας, σύζυγος και πλέον δημιουργούνται τα όνειρα μιας οικογένειας! Κι εγώ θέλω να είμαι παρών και μαχομενος να τα πραγματοποίησω! Αν αφήνω το δικό μου ονειρο?? Ευτυχώς όχι! Γιατί το έζησα στα Καλύτερα του! Κι έτσι θέλω να μείνει στην ζωή μου! Σαν μια γλυκιά και πολύ σημαντική πραγματικότητα του εαυτού μου! Έμαθα πολλά! Απ όλες τις πλευρές! Και πλέον, με αρκετή σκέψη και σίγουρα αποφασιστικοτητα κάνω το επόμενο βήμα!

Τίποτα δεν γίνεται έτσι ξαφνικά! Θέλει σκέψη πολλή για να κοιτάξεις αλλά μονοπάτια… Άγνωστα…. Εγώ είμαι και πάλι τυχερός λοιπόν…βρηκα ένα καινούριο μονοπάτι… Ή έστω το άφησα να με βρει! Κάτι που δεν περίμενα πως θ αγαπήσω τόσο άμεσα! Είμαι λοιπόν χαρούμενος, ευγνώμων κι έτσι πρέπει να ναι κάποιος που αποχαιρετά έναν κύκλο ζωής κι επαγγέλματος! Ευχαριστώ λοιπόν για όλα όσα μ έμαθε το ποδόσφαιρο!οι αγώνες! Οι καταστάσεις! Όλα στο τέλος είναι για καλό! Γιατί είναι ωραίο να ζεις τ όνειρο σου… Αλλά ακόμα πιο ωραίο να ξέρεις πότε έχει ολοκληρωθεί! Ο καθένας στην ώρα του..

Εγώ μόλις βρήκα την δική μου για να ξεκινήσω έναν άλλο κύκλο! Η ζωή είναι κύκλος από μόνη της! Ένα ρολόι που πηγαίνει πάντα μπροστά!Το ίδιο κι εμείς!Καλή συνέχεια σε όλους σας φίλοι-συμπαικτες μου υγεία πάνω απ’ολα! Κάθε ευτυχία!να ζείτε πάντα όμορφα στον δικό σας κύκλο!!!να έχετε πολλούς γνωστούς.. Λίγους κ καλούς φίλους… Κ κανέναν ανάγκη!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected