Κατηγορίες
Basket

Ο Ερμής Αγιάς είναι έτοιμος για Basket League!

Ο πρόεδρος του Ερμή Αγιάς, Θεόδωρος Ριζούλης τόνισε σε γραπτή του δήλωση ότι η ομάδα είναι έτοιμη να δεχτεί την wild card και να παίξει στην Basket League

Το θέμα με την ομάδα που θα πάρει την θέση του Ολυμπιακού στην Α1 δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Ο Ερμής Αγιάς, πάντως, ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες για ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο της Basket League. Ο πρόεδρος του Ερμή Αγιάς, Θεόδωρος Ριζούλης τόνισε σε γραπτή του δήλωση ότι η ομάδα είναι έτοιμη να δεχτεί την wild card και να παίξει στην Basket League

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου και οι δηλώσεις του προέδρου του Ερμή Αγιάς, Θεόδωρου Ριζούλη:

«Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Θεόδωρος Ριζούλης με αφορμή τη διαδικασία των προσκλήσεων από τη Basket League σε ΑΣ Καστοριάς και ΑΣ Καρδίτσας δηλώνει τα εξής:

«Αναμένοντας την απόφαση του ΑΣ Καρδίτσας, μετά την πρόσκληση που έλαβε για συμμετοχή στη Basket League, έχω να δηλώσω τα εξής:

Τόσο ο Ερμής Αγιάς Λάρισας όσο και εγώ προσωπικά ως Θοδωρής Ριζούλης είμαστε πανέτοιμοι για να δεχτούμε την πρόκληση της wild card για να μετέχουμε τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Basket League.

Εξάλλου, η Λάρισα είναι μία περιοχή που αγαπά το μπάσκετ – το έχει αποδείξει και στο παρελθόν – και μπορεί να το στηρίξει και να το βοηθήσει να πάει μπροστά. Από την πλευρά μας αναμένουμε τη στήριξη του επιχειρηματικού αλλά και φίλαθλου κόσμου της Λάρισας στην προσπάθειά μας αυτή».